Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Julie Mayaya - Face 2 Face ft. Rodrigo del Porto

Julie Mayaya, câștigătoarea sezonului 2 a emisiunii-concurs Vocea României, a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Face 2 Face” și este o colaborare cu Rodrigo del Porto.

După o săptămână în care a putut fi ascultat în exclusivitate pe Zonga, noul single Julie Mayaya, "Face 2 Face", (feat. Rodrigo del Porto) este disponibil acum pe toate platformele digitale. Melodia a fost compusă de Andre Rizo, pe versuri de Chilian Răzvan Cristian, iar videoclipul a fost filmat la sfârșitul anului trecut la Fratelli Espresso Bar, în regia lui Andre Rizo.

Julie Mayaya lucrează în prezent la albumul său de debut, programat pentru lansare în toamna acestui an. Pe material vor fi incluse toate melodiile lansate până acum: “Stay”, “Las-o așa”, “When I Come” și noul single “Face 2 Face”.

Julie Mayaya este câștigătoarea sezonului 2 a emisiunii-concurs Vocea României. Antrenorul care i-a pus în valoare vocea a fost Horia Brenciu, în finală Julie concurând cu Vizi Imre (din echipa Moga), Cristi Nistor (din echipa Loredanei) și Tibi Scobiola (din echipa lui Smiley).

Citește mai multe despre Julie Mayaya
Videoclipuri cu Julie Mayaya
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE