Urmărește-ne în Social Media

Julia Michaels - What A Time ft. Niall Horan

După colaborarea cu Selena Gomez la piesa "Anxiety", Julia Michaels revine cu încă un featuring, de această dată cu Niall Horan. Melodia "What A Time" este extrasă de pe cel mai nou EP al artistei. Mai multe detalii puteți afla din articol.

EP-ul "Inner Monologue Part 1" a fost lansat pe 24 ianuarie și conține 6 piese. Single-ul lansat în urmă cu mai puțin de o săptămână, "Anxiety", împreună cu Selena Gomez, abordează o temă sensibilă, din ce în ce mai prezentă în realitatea de astăzi.

În videoclipul melodiei "What A Time" nu apare Niall Horan, ci un alt actor care totuși seamănă foarte mult cu el. Julia Michaels este surprinsă în cele mai vulnerabile și emoționale momente, aceasta amintându-și cum se simțea o iubire mai veche, ce nu a trecut testul timpului.

Înainte de a urma o carieră solo, artista a compus pentru numeroși muzicieni precum Justin Bieber, Rita Ora, Gwen Stefani sau Britney Spears. Două dintre cele mai cunoscute melodii ale Selenei Gomez, "Good for you" și "Hands to myself" sunt compuse tot de Michaels. La fel cum Sia, LP sau Bruno Mars, înainte să se lanseze ca artişti solo, au scris pentru nume sonore din industria muzicală, şi Julia Michaels are deja 12 piese în Billboard Top 100.

Julia Michaels compune versuri de la vârsta de 15 ani, iar sora ei Jaden Michaels este la fel de talentată. Artista a declarat într-un interviu pentru Billboard că sora ei fusese cea care cânta în familie şi întotdeauna a simţit că locul ei este în studio, unde se simte mai confortabil să scrie pentru alţi artişti.

"Issues" i-a adus succesul în cariera solo, piesa urcând pe locul 11 în topul Billboard Hot 100. A fost în top 10 în numeroase țări și i-a adus o nominalizare la premiile Grammy, la categoria "Cea mai bună piesă a anului". În România, "Issues" s-a clasat pe locul I în topul Media Forest.

Comentarii