Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Videoclip oficial: Jukebox și Bella Santiago - Auzi cum bate

Jukebox și Bella Santiago au lansat videoclipul noului single “Auzi cum bate”, o piesă cu un mesaj emoțional puternic. Versurile și imaginile subliniază granița dintre două lumi paralele, dintre vis și realitate, dintre sentimente și rațiune.

“Eu simt o piesă puternică, greu de ținut în frâu, o piesă rock deghizată în pop. «Auzi cum bate» are un refren care, oricât de mult te-ai strădui să îl îndulcești, îți iese din piept ca un strigăt. Asta am trăit la preselecția Eurovision, practic prima oară când am cântat-o live pe o scenă. Trăim vremuri în care oamenii vorbesc, dar nu se aud, trăiesc în lumi paralele care comunică prin câte o fereastră minusculă. Mi se pare că este exact povestea zilelor noastre, atât în familii, cât și în societate. Poate dacă ne oprim o clipă din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison”, declară Alex de la Jukebox.

“Prima dată când am ascultat versurile, mi-au rămas întipărite în minte și în suflet pentru că mă regăsesc foarte mult în poveste, iar atunci când am filmat, total a venit natural. Când am văzut cum arată videoclipul, am fost uimită și nu mi-a venit să cred că sunt eu acolo. Îmi place foarte mult, mi se pare wow! Sper să vă placa!”, mărturisește Bella.

Muzica și versurile sunt compuse de Bogdan Marinescu, Alexandru Luft și Cristina Dobrescu, iar de producția piesei s-a ocupat Luft Records. Videoclipul, regizat de Dan Petcan, a fost filmat la Cheile Dobrogei, în această toamnă.

Cu 18 ani de activitate în spate și peste 1600 de concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din România. Până în prezent, băieții au lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love”și “Picuri de rai”) și 8 single-uri. Anul acesta, trupa s-a îmbogățit cu o voce feminină și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, și a lansat “Vocea ta”.

Bella a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan de la vârsta de 15 ani. În 2016, frumoasa filipineză s-a făcut remarcată la “Românii au talent” prin vocea puternică și show-ul energic, care au dus-o până în finala concursului.

Citește mai multe despre Bella SantiagoJukebox
Videoclipuri cu Bella SantiagoJukebox
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE