Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Jukebox și Bella Santiago - Auzi cum bate

Jukebox și Bella Santiago au lansat videoclipul noului single “Auzi cum bate”, o piesă cu un mesaj emoțional puternic. Versurile și imaginile subliniază granița dintre două lumi paralele, dintre vis și realitate, dintre sentimente și rațiune.

“Eu simt o piesă puternică, greu de ținut în frâu, o piesă rock deghizată în pop. «Auzi cum bate» are un refren care, oricât de mult te-ai strădui să îl îndulcești, îți iese din piept ca un strigăt. Asta am trăit la preselecția Eurovision, practic prima oară când am cântat-o live pe o scenă. Trăim vremuri în care oamenii vorbesc, dar nu se aud, trăiesc în lumi paralele care comunică prin câte o fereastră minusculă. Mi se pare că este exact povestea zilelor noastre, atât în familii, cât și în societate. Poate dacă ne oprim o clipă din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison”, declară Alex de la Jukebox.

“Prima dată când am ascultat versurile, mi-au rămas întipărite în minte și în suflet pentru că mă regăsesc foarte mult în poveste, iar atunci când am filmat, total a venit natural. Când am văzut cum arată videoclipul, am fost uimită și nu mi-a venit să cred că sunt eu acolo. Îmi place foarte mult, mi se pare wow! Sper să vă placa!”, mărturisește Bella.

Muzica și versurile sunt compuse de Bogdan Marinescu, Alexandru Luft și Cristina Dobrescu, iar de producția piesei s-a ocupat Luft Records. Videoclipul, regizat de Dan Petcan, a fost filmat la Cheile Dobrogei, în această toamnă.

Cu 18 ani de activitate în spate și peste 1600 de concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din România. Până în prezent, băieții au lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love”și “Picuri de rai”) și 8 single-uri. Anul acesta, trupa s-a îmbogățit cu o voce feminină și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, și a lansat “Vocea ta”.

Bella a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan de la vârsta de 15 ani. În 2016, frumoasa filipineză s-a făcut remarcată la “Românii au talent” prin vocea puternică și show-ul energic, care au dus-o până în finala concursului.

Citește mai multe despre Bella SantiagoJukebox
Videoclipuri cu Bella SantiagoJukebox
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE