Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Videoclip oficial: Jukebox & Bella Santiago – Vocea Ta

Jukebox a lansat “Vocea Ta”, primul single și videoclip alături de Bella Santiago. Piesa a fost compusă de Cristi Nistor, Bogdan Marinescu, Alex Luft și Alina Coltan.

“Când colegii de la Cat Music au ascultat piesa propusă de Luft Records, au zis: <<Sigur o să îi placa lui Vasilache!>>. Chiar așa a fost, mi-a plăcut de la prima ascultare și în scurt timp eram deja în studio și lucram la ea. Mi-au plăcut mult versurile. Sunt genul de lucruri pe care și eu le-aș spune femeii pe care o iubesc”, declară Alex Vasilache, solistul Jukebox.

La începutul anului, Bella Santiago, artista filipineză care s-a făcut remarcată la ”Românii au talent” prin show-ul energic și vocea puternică, s-a alăturat trupei Jukebox.

“Pentru mine, a fost destul de greu să cânt în română, dar pentru că mi-a plăcut atât de mult piesa, am învățat și repetat versurile pentru a pronunța corect fiecare cuvânt. Mesajul este unul foarte important. Dragostea adevărată este atunci când îl apreciezi pe celălalt, cu defecte și calități, natural, exact așa cum este. Majoritatea bărbaților sunt atrași în primul rând de look-ul unei femei, iar single-ul acesta demonstrează că încă există iubire pură, pe care o poți vedea în vocea persoanei iubite și în suflet“, spune Bella.

Bella a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan de la vârsta de 15 ani. La începutul anului, artista a lansat primul single și videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production, alături de Smiley și compozitori internaționali.

Jukebox (Alex Vasilache, Viorel Dodoc, Andrei Apostol, Ovidiu Condrea, Razvan Sofronescu, Sergiu Moldovan și Bella Santiago) este una dintre cele mai populare și mai apreciate trupe din România, cu peste 1600 de concerte la activ, trei albume și nenumărate participări la festivaluri, concursuri și emisiuni TV.

Citește mai multe despre Bella SantiagoJukebox
Videoclipuri cu Bella SantiagoJukebox
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE