Urmărește-ne în Social Media

Jukebox - Absența ta

Jukebox a lansat o piesă cu un mesaj puternic, intitulată ”Absența ta”. Single-ul și videoclipul ne vorbesc despre ”frământarile care apar atunci când descoperi că omul de care ești pe cale să te desparți este «The One»”.

””Absența Ta” nu este o piesă comercială, este o piesă de suflet. O asculți, iar când se termină, rămâi pe gânduri și te intrebi: «Ce a fost asta?». Exact ca atunci când îți găsești sufletul pereche. Poate nu realizezi cu adevărat ce se întamplă atunci când trăiești povestea, ci abia în primul moment în care ești departe de persoana iubită, îți dai seama că viata ta nu va mai fi niciodată la fel ca înainte. Frământarile apar atunci când descoperi că omul de care ești pe cale să te desparți este «The One». Videoclipul este brut, natural, fără artificii. Sunt, pur și simplu, eu cu frământările, nesiguranțele, căutările, visele, iluziile mele și cu sufletul pe afară. Am alături de mine în clip două dintre motivele mele de fericire: soția mea și răsăritul din Vama Veche", povestește Alex Vasilache, solistul Jukebox.

„Mi-a plăcut enorm să lucrez la «Absența Ta», e o piesă bogată stilistic, care are un vibe de muzică clasica, fuzionat cu un electro-trap si inserții de pop-rock. Pentru a sublinia partea clasica a piesei am avut invitați doi prieteni foarte dragi, Flaminia Nastai la violoncel și Alex Avramovici la clarinet. Piesa mă transpune în diferite stări, iar vocea inconfundabilă a rockerului de serviciu, Alex Vasilache, dă viață întregului peisaj", adaugă Alex Luft.

Jukebox este una dintre cele mai versatile şi longevive trupe pop-rock, cu peste 16 ani de activitate şi peste 1500 concerte. Discografia Jukebox include până în prezent trei albume ("Christmas songs", "Feel like making love" şi "Picuri de rai"). Trupa este foarte cunoscută şi pentru prezenţa în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, timp de 10 ani, şi pentru participarea la numeroase festivaluri şi concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016). Iar povestea nu se opreşte aici: "tonomatul" fabricat în România îşi îmbogăţeşte constant şi consecvent repertoriul şi prestaţia, astfel încât fiecare show este o experienţă memorabilă.

Comentarii