Urmărește-ne în Social Media

Judas Priest - Lightning Strike

Legenda heavy metal Judas Priest a început anul 2018 în forţă prin single-ul "Lightning Strike". Aceasta este o melodie heavy metal ca pe vremuri, cu un clip ce include secvenţe din concertele trupei. Puteţi viziona videoclipul mai jos.

"Lightning Strike" este primul single de pe viitorul album al trupei, "Firepower". Premiera a avut loc prin intermediul revistei "Revolver", iar clipul combină imagini din concertele Judas cu secvenţe în care Rob Halford îşi cântă versurile într-o cameră întunecată. Piesa este plină de energie, de solo-uri cu iz de imn, iar solistul este plin de spirit şi mai vivace decât oricând.

Sunt destule secvenţe de headbanging, iar piesa este complexă, astfel că va încânta puriştii heavy metal. Albumul cel nou apare pe 9 martie şi va include 14 melodii. Este primul disc al trupei de la release-ul din 2014, "Redeemer of Souls". La producţia acestui nou LP a participat Tom Allom, care a lucrat la apreciatele albume Judas Priest "British Steel" şi "Screaming for Vengeance".

Allom a fost ales pentru abordarea sa "classic metal", aşa cum o numeşte legendarul Halford. Odată cu lansarea noului material va debuta şi un turneu cu 25 de opriri în State. Judas Priest are programat şi un concert în România în această vară. Îi vom asculta la Romexpo pe 22 iulie. Formaţia britanică a ajuns la LP-ul cu numărul 18, este activă din 1969 şi a definit imaginea de rocker aşa cum o ştim de decenii bune.

Ţepii metalici, hainele de piele şi articolele vestimentare considerate tabu au definit îmbrăcămintea din anii 80 datorită acestui grup. Judas Priest a cântat în România în 2015 pe 1 iulie la Romexpo, promovând albumul "Redeemer of Souls".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 22 iulie 2018

Judas Priest - Firepower

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentarii