Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
Al Di Meola
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Juanes - Pa Dentro

Pe Juanes îl cunoașteți cu siguranță datorită piesei „La Camisa Negra”. Artistul se întoarce cu un single nou, însoțit de videoclip. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

După ce și-a dat timp de gândire și a rezervat o bună perioada explorării diverselor direcții artistice, Juanes revine cu track-ul, „Pa Dentro”, un amestec audio-video avangardist - un sunet complet nou și imagini de o frumusețe covârșitoare.

Pe lângă ritmul molipsitor și versurile ușor de reținut, "Pa Dentro” de la Juanes reușește să contureze o atmosfera degajată, de vacanță și vine simultan cu promisiunea unei călătorii de neuitat.
Pieaă este scrisă de către Juanes, Mau & Ricky Montaner și Camilo Echeverry, iar versurile au un dublu înțeles, la fel ca în cazul arhicunoscutul track al artistului, „La Camisa Negra”.

În ceea ce privește ideea din spatele videoclipului „Pa Dentro”, această se află în strânsă legătură cu noțiunea de frumusețe feminină, sub toate formele ei, și redă fidel corpul unui ghid infinit de pași, care încurajează explorarea în detaliu a dimensiunii intime.

„Acest cântec este o replică vie a folclorului columbian. Arta este un element important în videoclipurile mele. În cazul acestei piese, am încercat să ducem vizualul la un alt nivel. Unele imagini ale videoclipului sunt foarte puternice, dar facilitează procesul de gândire. Arta este cea care te face să gândești", declară Juanes.

În acest moment, Juanes lucrează la un material discografic surprinzător și are în plan lansarea câtorva single-uri, care vor precedă apariția noului sau album.

Citește mai multe despre Juanes
Videoclipuri cu Juanes
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE