Urmărește-ne în Social Media

Juanes - Amores Prohibidos

Juanes a lansat "Amores Prohibidos", o piesă pasională și energică. Melodia se bucură de un videoclip plin de simboluri și influențe din arta modernă. Te invităm să îl urmărești.

Juanes a profitat de pandemie pentru a crea muzică nouă. Columbianul de 50 ani a colaborat cu producătorul Sebastian Krys pentru a lansa un nou material discografic. Albumul va ajunge la public anul viitor. Până atunci, Juanes le prezintă ascultătorilor piesa "Amores Prohibidos".

"Ideea cântecului a început dintr-un articol pe care l-am citit în timpul pandemiei despre dificultatea menținerii relațiilor private, cele care nu puteau fi cunoscute lumii, din cauza dificultăților de a vedea cealaltă persoană. Din punct de vedere muzical, dacă scoți ritmul din melodie, este de fapt o cumbia, un tip de muzică populară columbiană, dar atunci când îl aduci înapoi în restul producției, capătă un sunet și o atmosferă un pic asemănătoare cu Andre 3000 și <<Hey Ya>>. Apoi am adăugat o chitară solo în stilul lui Chuck Berry pentru o atmosferă mai mult rock'n'roll. Asta se îmbină cu versurile poetice despre acea persoană pe care o întâlnești <<In The Dark>>, când nimeni altcineva nu o poate vedea", a declarat Juanes.

Noua melodie este acompaniată de un videoclip regiat de José Emilio Sagaró. Vizualul îl prezintă încă o dată pe Juanes renunțând la formula frecventă a videoclipurilor de muzică latină, preferând să insufle imagini de artă vizuală mai modernă.

"Conceptul videoclipului este abstract. Scopul a fost crearea unei piese de artă în mișcare. Am vrut să ofer publicului o viziune diferită asupra lui Juanes. Patul reprezintă ceea ce este personal și intim, ochiul reprezintă conștiința ta. Am vrut să arătăm fiorul iubirii interzise, ​​dar într-un mod conceptual. În scenele mai întunecate am vrut să reprezentăm momentul singurătății, unde poți găsi înțelepciunea și seninătatea descrise de bufniță. La punctul culminant al videoclipului, luminile în mișcare au fost modul nostru de a arăta euforia goanei dintre îndrăgostiți. Am fost onorați să lucrăm cu Juanes și ne-a plăcut să creăm acest videoclip", a declarat regizorul José Emilio Sagaró.

Comentarii