Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: JP Cooper - Cheerleader

JP Cooper continuă seria declarațiilor de dragoste adresate proaspetei sale soții lansând piesa ”Cheerleader”. Pe aceasă melodie, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

JP Cooper este un artist din Manchester, Marea Britanie. Și-a început activitatea în 2012 şi a activat în genuri precum soul, dance, alternative rock şi ineditul tropical house. Artistul a depăsit 1 miliard de stream-uri cu albumul său de debut, pe toate platformele digitale, și a vândut peste 700.000 de albume la nivel global.

Anul acesta, în cadrul festivalului Eletric Castle, JP Cooper a susținut un concert emoționant, rămânând uimit de primirea pe care fanii din România i-au oferit-o. La vestea că single-ul său, “She’s On My Mind”, a fost hit în topurile radio, artistul a promis că va reveni în tara noastră cu prima ocazie pe care o va avea.

La nici un an de la această promisiune, artistul este confirmat în lineup-ul celei de-a treia ediții a AWAKE Festival. Evenimentul avea loc în perioada 15-18 august 2019, pe domeniul Teleki din satul Gornești, județul Mureș.

În spiritul noii piese, “Cheerleader”, și a succesului înregistrat de artist până acum în România, JP Cooper va reveni în 2019 cu forțe proaspete, gata de lansarea unui nou album.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre JP Cooper
Videoclipuri cu JP Cooper
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE