Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: JP Cooper - All This Love ft. Mali-Koa

JP Cooper, senzaţia britanică cu voce profundă de soul a lansat o nouă piesă, "All This Love". Melodia este un featuring cu Mali-Koa şi primeşte un videoclip melancolic animat, le care îl puteţi urmări în cadrul articolului.

"All This Love" este un duet ilustrat conform tradiţiei "Dia de los Muertos". Acolo unde gothicul lui Tim Burton se întâlneşte cu creaţiile lui Guillermo del Toro rezultă acest clip. Figuri scheletice deprimate trăiesc viaţa mai intens decât cei vii, bântuiţi de spiritele care asistă la înlanţuirea pasiunii lor.

Inspiraţia acetui clip a venit şi de la animaţia "Coco", câştigătoare a premiului Oscar la început de an. Secvenţele de uniune ale celor doi protagonişti cu un fundal de fluturi, trandafiri şi galaxii de suflete este maiestuos. Totul pe instrumental de pian, sample-uri de "clap" şi o voce guturală care redă foarte bine durerea şi suferinţa.

Drept inspiraţie pentru creaţia sa, JP Cooper a citat următoarele elemente:

În momentul în care m-am gândit la această piesă m-am lăsat inspirat de munca lui Tim Burton şi de noua animaţie, "Coco". Atunci când am înregistrat-o am ales să folosim din plin sunete morbide, backing vocals şi câteva efecte speciale. Am vrut ca până şi ritmul sacadat al pianului să pară a fi întreţinut de un schelet – aproape poţi auzi oasele izbindu-se unul de celălalt.

Nu ştiu din ce motiv, dar mi-a venit în minte imaginea unui schelet manipulat de sfori, ca a unei păpuşi cu viaţă. Corul nu este altceva decât memoria acestui schelet, care valsează cu iubita pierdută de-a lungul coridoarelor lungi, prin camere, cei doi menţinând permanent contactul vizual.

"All This Love" este prima colaborare dintre JP Cooper şi Mali Koa, cântăreaţă din Australia care e pe cale să cunoască succesul internaţional. Single-ul soseşte după albumul de debut al lui JP Coper, "Raised Under Grey Skies", de pe care s-a remarcat hitul "September Rain". Acea piesă a adunat peste 297 de milioane de stream-uri pe Spotify şi 43 de milioane de vizualizări pe YoTube.

JP Cooper este un artist din Manchester, Marea Britanie şi s-a numărat printre vocile unice pe care le-am descoperit săptămâna trecută în cadrul Electric Castle 2018. Cântă din 2012 şi a activat în genuri precum soul, dance, alternative rock şi ineditul tropical house.

Citește mai multe despre JP CooperMali Koa
Videoclipuri cu JP CooperMali Koa
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE