Urmărește-ne în Social Media

Joss Stone - The Answer

Joss Stone a lansat videoclipul noului single ”The Answer”. Piesa este extrasă pe albumul ”Water for Your Soul”, cel de-al 7-lea din cariera artistei britanice.

Cunoscută pentru timbrul soul distinctiv, Joss Stone revine în 2015 cu mix de noi influențe, de la reggae la hip hop și elemente indiene. Orientarea spre această fuziune inedită de stiluri este vizibilă și în structura noului single ”The Answer”. Piesa se regăsește în tracklistul celui de-al 7-lea album al artistei britanice , ”Water for Your Soul”.

"E diferit. E un mix între reggae, hip hop, R&B și o mulțime de alte elemente, are chiar și influențe indiene și irlandeze. E o provocare să le mixez pe toate, dar îmi place. E un album mai ciudat, dar foarte cool", povestea Joss Stone într-un interviu acordat Billboard.

Water for Your Soul” a fost produs de Damian Marley, Conner Reeves, Jonathan Shorten și Steve Greenwell și va fi lansat pe 31 iulie.

Tracklist ”Water for Your Soul” - Joss Stone:

 1. "Love Me"
 2. "This Ain't Love"
 3. "Stuck on You"
 4. "Star"
 5. "Let Me Breathe"
 6. "Cut the Line"
 7. "Wake Up" (featuring Damian Marley)
 8. "Way Oh"
 9. "Underworld"
 10. "Molly Town"
 11. "Sensimilla"
 12. "Harry's Symphony"
 13. "Clean Water"
 14. "The Answer"

Joss Stone a debutat în 2003 cu albumul ”The Soul Sessions”, certificat cu platină în Marea Britanie și cu aur în SUA. Artista are în palmares două Brit Awards și un Grammy Award.

Comentarii