Urmărește-ne în Social Media

Joss Stone - Oh To Be Loved By You

Joss Stone cântă despre iubire și radiază de fericire în noul ei videoclip, ”Oh To Be Loved By You”. Melodia poartă aroma muzicii soul care-i vine atât de bine artistei britanice.

"Oh To Be Loved By You" este inclusă pe noul album al artistei, "Never Forget My Love", lansat pe 11 februarie 2022. Stone și producătorul englez Dave Stewart au scris fiecare melodie de pe noul disc la Bay Street Studios din Bahamas și apoi au înregistrat toate piesele la faimosul Blackbird Studio din Nashville. Proiectul marchează primul LP al lui artistei după mai bine de cinci ani, precum și primele ei piese scrise cu Stewart după mai bine de un deceniu.

Tracklist "Never Forget My Love" - Joss Stone:

  1. Breaking Each Other's Hearts
  2. Never Forget My Love
  3. No Regrets
  4. Oh to Be Loved by You
  5. Love You Till the Very End
  6. You're My Girl
  7. The Greatest Secret (EXPLICIT)
  8. Does It Have to Be Today
  9. You Couldn't Kill Me
  10. When You're in Love

Cu discul anterior, "Water for Your Soul", Joss Stone aducea în sound-ul soul al muzicii sale un mix de noi influențe, de la reggae la hip hop și elemente tribale. Discul s-a plasat în 2015 pe prima poziție în topul US Reggae Albums (Billboard).

Joss Stone a debutat în 2003 cu albumul "The Soul Sessions", certificat cu platină în Marea Britanie și cu aur în SUA. Artista are în palmares două Brit Awards și un Grammy Award, primele trei albume ale sale vânzându-se în SUA în peste 3 milioane de exemplare.

Comentarii