BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Joss Stone - Oceans

Joss Stone ne invită să acordăm mai multă atenție protejării oceanelor. Noua piesă a artistei se numește ”Oceans” și are un mesaj important: noi avem puterea de a schimba ceva în bine. Single-ul este extras de pe EP-ul ”We Are the Oceans”, lansat pe 1 septembrie.

După albumul ”Water for Your Soul”, lansat în urmă cu doi ani, Joss Stone revine cu un EP înregistrat pentru a atrage atenția asupra unei probleme a mediului înconjurător. Artista ne vorbește despre importanța menținerii curățeniei oceanelor. Noul material al artistei se numește ”We Are the Oceans” și a fost pus în vânzare pe 1 septembrie, împreună cu invitația de a vizita site-ul ONG-ului watoceans.org

Pe noul EP sunt incluse trei versiuni ale piesei ”Oceans”: varianta de studio (cea care vine însoțită de videoclip), o versiune remixată și o alta instrumentală.

Cu discul anterior,  ”Water for Your Soul”, Joss Stone aducea în sound-ul soul al muzicii sale un mix de noi influențe, de la reggae la hip hop și elemente tribale. Discul s-a plasat în 2015 pe prima poziție în topul US Reggae Albums (Billboard).

Joss Stone a debutat în 2003 cu albumul ”The Soul Sessions”, certificat cu platină în Marea Britanie și cu aur în SUA. Artista are în palmares două Brit Awards și un Grammy Award, primele trei albume ale sale vânzându-se în SUA în peste 3 milioane de exemplare.

Citește mai multe despre Joss Stone
Videoclipuri cu Joss Stone
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE