Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Joss Stone - Oceans

Joss Stone ne invită să acordăm mai multă atenție protejării oceanelor. Noua piesă a artistei se numește ”Oceans” și are un mesaj important: noi avem puterea de a schimba ceva în bine. Single-ul este extras de pe EP-ul ”We Are the Oceans”, lansat pe 1 septembrie.

După albumul ”Water for Your Soul”, lansat în urmă cu doi ani, Joss Stone revine cu un EP înregistrat pentru a atrage atenția asupra unei probleme a mediului înconjurător. Artista ne vorbește despre importanța menținerii curățeniei oceanelor. Noul material al artistei se numește ”We Are the Oceans” și a fost pus în vânzare pe 1 septembrie, împreună cu invitația de a vizita site-ul ONG-ului watoceans.org

Pe noul EP sunt incluse trei versiuni ale piesei ”Oceans”: varianta de studio (cea care vine însoțită de videoclip), o versiune remixată și o alta instrumentală.

Cu discul anterior,  ”Water for Your Soul”, Joss Stone aducea în sound-ul soul al muzicii sale un mix de noi influențe, de la reggae la hip hop și elemente tribale. Discul s-a plasat în 2015 pe prima poziție în topul US Reggae Albums (Billboard).

Joss Stone a debutat în 2003 cu albumul ”The Soul Sessions”, certificat cu platină în Marea Britanie și cu aur în SUA. Artista are în palmares două Brit Awards și un Grammy Award, primele trei albume ale sale vânzându-se în SUA în peste 3 milioane de exemplare.

Citește mai multe despre Joss Stone
Videoclipuri cu Joss Stone
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE