Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Joss Stone - Oceans

Joss Stone ne invită să acordăm mai multă atenție protejării oceanelor. Noua piesă a artistei se numește ”Oceans” și are un mesaj important: noi avem puterea de a schimba ceva în bine. Single-ul este extras de pe EP-ul ”We Are the Oceans”, lansat pe 1 septembrie.
Urmărește-ne pe

După albumul ”Water for Your Soul”, lansat în urmă cu doi ani, Joss Stone revine cu un EP înregistrat pentru a atrage atenția asupra unei probleme a mediului înconjurător. Artista ne vorbește despre importanța menținerii curățeniei oceanelor. Noul material al artistei se numește ”We Are the Oceans” și a fost pus în vânzare pe 1 septembrie, împreună cu invitația de a vizita site-ul ONG-ului watoceans.org

Pe noul EP sunt incluse trei versiuni ale piesei ”Oceans”: varianta de studio (cea care vine însoțită de videoclip), o versiune remixată și o alta instrumentală.

Cu discul anterior,  ”Water for Your Soul”, Joss Stone aducea în sound-ul soul al muzicii sale un mix de noi influențe, de la reggae la hip hop și elemente tribale. Discul s-a plasat în 2015 pe prima poziție în topul US Reggae Albums (Billboard).

Joss Stone a debutat în 2003 cu albumul ”The Soul Sessions”, certificat cu platină în Marea Britanie și cu aur în SUA. Artista are în palmares două Brit Awards și un Grammy Award, primele trei albume ale sale vânzându-se în SUA în peste 3 milioane de exemplare.

Citește mai multe despre Joss Stone
Videoclipuri cu Joss Stone
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE