Urmărește-ne în Social Media

Joss Stone - Never Forget My Love

Joss Stone readuce strălucirea muzicii soul într-un videoclip radiant. ”Never Forget My Love” este noul single al artistei americane, piesă ce anunță lansarea unui nou material de studio.

Noua piesă "Never Forget My Love" a fost scrisă de Joss Stone împreună cu Dave Stewart, reputat muzician, compozitor și producător și cofondatorul trupei Eurythmics

"Eu și Dave [Stewart] suntem prieteni de multă vreme, am lucrat împreună la o mulțime de proiecte. Are această încredere plină de clam, care te încurajează să-ți spui povestea. Este o gură de aer proaspăt, un suflet tânăr. Și mereu vrea să te ajute să evoluezi", a povestit Joss Stone.

"Never Forget My Love" este piesa titulară de pe noul album al artistei, care urmează să fie lansat la începutul anului 2022. Stone și Stewart au scris fiecare melodie de pe noul disc la Bay Street Studios din Bahamas și apoi au înregistrat toate piesele la faimosul Blackbird Studio din Nashville. Proiectul marchează primul LP al lui Stone după mai bine de cinci ani, precum și primele ei piese scrise cu Stewart după mai bine de un deceniu.

Cu discul anterior, "Water for Your Soul", Joss Stone aducea în sound-ul soul al muzicii sale un mix de noi influențe, de la reggae la hip hop și elemente tribale. Discul s-a plasat în 2015 pe prima poziție în topul US Reggae Albums (Billboard).

Joss Stone a debutat în 2003 cu albumul "The Soul Sessions", certificat cu platină în Marea Britanie și cu aur în SUA. Artista are în palmares două Brit Awards și un Grammy Award, primele trei albume ale sale vânzându-se în SUA în peste 3 milioane de exemplare.

Comentarii