Urmărește-ne în Social Media

JORGE - Iartă-mă

George Papagheorghe sau Jorge, asa cum este cunoscutul publicului, artistul ce reușește de fiecare dată să transmită mesaje puternice de dragoste, revine cu un nou single, "Iartă-mă".

De câte ori am vrut să spunem “Iartă-mă” și ceva în interiorul nostru parcă ne oprea, ajungându-se astfel la certuri sau chiar la despărțiri? Nu e atât de greu să cerem cuiva iertare atunci când iubim. Sau atunci când am făcut greșeli și putem pierde cu ușurință persoană de lângă noi.

““Iartă-mă” este o melodie menită să vindece persoanele care trec prin despărțiri sau certuri și pot merge mai departe în viață, dar sănătos. E un fel de mantra de vindecare aș spune”, declară artistul despre noul lui single.

Videoclipul a fost filmat în Edenland Park, o locație minunată, în Căsuța din Povești și Eden Ranch, povestea creată îmbinându-se perfect cu versurile piesei.

Născut în Constanța, Jorge a fost membru în trupa Cocktail și a preluat pseudonimul actual odată cu lansarea primului album, unul de muzică latino. Cântărețul a participat la diferite emisiuni de divertisment (câștigându-și numeroși fani prin transformările de la "Te cunosc de undeva") și are la activ mai multe roluri în musical-urile de la Teatrul de Operetă.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numără "Nimeni nu-i perfect", în colaborare cu JO, care a adunat peste 18 milioane de vizualizări, "Noi", "Nu ne potrivim" (feat. CRBL) sau "Detector de minciuni" (feat. Amna). În 2018, Jorge a lansat melodiile "Ce-i al meu e și al tău" și "Alchimie".

PUBLICITATE
Comentarii