Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: JORGE - Iartă-mă

George Papagheorghe sau Jorge, asa cum este cunoscutul publicului, artistul ce reușește de fiecare dată să transmită mesaje puternice de dragoste, revine cu un nou single, "Iartă-mă".

De câte ori am vrut să spunem “Iartă-mă” și ceva în interiorul nostru parcă ne oprea, ajungându-se astfel la certuri sau chiar la despărțiri? Nu e atât de greu să cerem cuiva iertare atunci când iubim. Sau atunci când am făcut greșeli și putem pierde cu ușurință persoană de lângă noi.

““Iartă-mă” este o melodie menită să vindece persoanele care trec prin despărțiri sau certuri și pot merge mai departe în viață, dar sănătos. E un fel de mantra de vindecare aș spune”, declară artistul despre noul lui single.

Videoclipul a fost filmat în Edenland Park, o locație minunată, în Căsuța din Povești și Eden Ranch, povestea creată îmbinându-se perfect cu versurile piesei.

Născut în Constanța, Jorge a fost membru în trupa Cocktail și a preluat pseudonimul actual odată cu lansarea primului album, unul de muzică latino. Cântărețul a participat la diferite emisiuni de divertisment (câștigându-și numeroși fani prin transformările de la "Te cunosc de undeva") și are la activ mai multe roluri în musical-urile de la Teatrul de Operetă.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numără "Nimeni nu-i perfect", în colaborare cu JO, care a adunat peste 18 milioane de vizualizări, "Noi", "Nu ne potrivim" (feat. CRBL) sau "Detector de minciuni" (feat. Amna). În 2018, Jorge a lansat melodiile "Ce-i al meu e și al tău" și "Alchimie".

Citește mai multe despre Jorge
Videoclipuri cu Jorge
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE