Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Jorge feat. CRBL - Nu ne potrivim

Jorge a lansat în colaborare cu CRBL videoclipul noului single ”Nu ne potrivim”. Mesajul piesei aduce în prim-plan neplăcerile care intervin în relațiile multora dintre noi, când ajungem să ne confruntăm cu tabieturile și fixațiile partenerului de viață.

Cât de mult putem trece peste nepotrivirile dintr-o relație tipică și cât de mult putem rezista neconcordanței cu tabloul pe care ni-l facem în minte la inceputul unei relații? Toate acestea sunt prezentate într-un stil umoristic în videoclipul „Nu ne potrivim”.

Dormitul până la prânz, tablourile de familie care tronează amenințător în dormitor, măștile de frumusețe aplicate în cele mai nepotrivite momente, cățelul care trebuie să iasă la plimbare odată cu prima rază de soare sau care îți ia locul în pat, ordinea absolută și spray-ul de curățat, mereu la îndemână, sunt situații, pe cât de amuzante în perspectiva regizorului Dan Petcan, pe atât de tensionante în viața de zi cu zi, sau, pe scurt, #CeUrascBarbatii într-o relație.

“Melodia ‘Nu ne potrivim’ este o comedie romantică. Face parte din viața de zi cu zi a fiecărui cuplu care a trecut prin multe sau, cum spun unii, este ‘experimentat’. Povestea e simplă… uneori îți vine să pleci sau să-i spui să plece la mama ei. Cred că e pentru prima oară când o piesă spune pe bune ce nu le place bărbaților într-o relație, în care, cu soția sau partenera, au mici certuri, dar se iubesc la nebunie. Evident, și viceversa e valabilă. Chiar dacă versurile spun că ne completăm de minune“, declară JORGE.

„Cred că este un mesaj valabil pentru povestea fiecărui cuplu. Nu există dragoste adevărată fără aceste picanterii. Sper să zâmbiți și să vă iubiți în continuare”, adaugă CRBL.

În ciuda acestor nepotriviri de caracter, cei doi soți admit, în cele din urmă, că sentimentele ce îi leagă de partenerele lor sunt mai presus de orice disconfort trăit zilnic în viața de cuplu.

Piesa “Nu ne potrivim” este compusă de echipa HaHaHa Production, CRBL și Jorge, iar videoclipul îl prezintă pe JORGE alături de bandul său live, formula cu care va urca de acum înainte pe scenă, pentru un show complex.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre CRBLJorge
Videoclipuri cu CRBLJorge
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE