Urmărește-ne în Social Media

JORGE - Aer

JORGE a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă de dragoste. "Aer" beneficiază de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să-l urmărești.

"Aer" este compusă de Jorge, Tedisaster și Maya Pop. Versurile melodiei vorbesc despre o dragoste atât de intensă încât avem nevoie de ea ca de aer. Piesa "Aer" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Silviu Mîndroc. Vizualul este filmat la malul mării.

Artist și compozitor, JORGE a lansat piese de succes precum "Nimeni nu-i perfect" (feat. JO), "Cuburi de gheață" (alături de Theo Rose), "Noi", "Primul sărut", "Spumele mării", "Geamantan" (feat. Pavel Stratan), "Nu ne potrivim" (feat. CRBL), "Iubirea noastră frige", "Detector de minciuni" (feat. AMNA) și "Rain in July" (feat. Andreea Bănică), videoclipuri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cea mai recentă colaborare al lui JORGE este o piesă lansată alături Cleopatra Stratan, intitulată "Dans Murdar". Melodia cu peste un milion de vizualizări pe YouTube vorbește despre fiorii unei relații aflate la început, când imaginația completează momentele în care nu reușim să articulăm în cuvinte ceea ce simțim.

PUBLICITATE
Comentarii