Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Jonathan Davis - What It Is

Jonathan Davis e gata să îşi înceapă cariera solo cu un prim album, prefaţat de lansarea piesei "What It Is". Melodia a primit un videoclip cu solistul Korn în prim plan, capturat de forţe autoritare şi agresive. Vă invităm să vizionaţi clipul mai jos.

"What It Is" este primul single de pe albumul solo de debut al lui Jonathan Davis, care încă nu are un nume oficial sau dată de lansare. Solistul Korn lucrează la primul său disc solo încă din 2008, încercând să nu se suprapună cu release-urile trupei nu metal la care activează din 1993. Nu e prima oară când artistul cochetează cu o carieră solo, Jonathan Davis fiind şi DJ la un moment dat, cunoscut sub numele de J Devil şi pasionat de dubstep.

Aşa s-au şi născut colaborările sale cu Skrillex şi chiar un LP întreg Korn care făcea trecerea spre genul EDM. "What It Is" e orice numai melodie de party şi dans nu. Începe cu un pian sumbru, iar vocea unică a lui Davis ne bântuie de la primele note. Muzicianul cântă despre soarta rasei umane şi despre nevoia de a cunoaşte cine suntem cu adevărat.

Şi asta fie că suntem "un nenorocit sau un copil îngrozit". Îngerul şi demonul de pe umărul fiecărui om sunt evocate în această baladă heavy, cu un sound care nu e chiar îndepărtat de Korn. Lipsesc solo-urile celebre ale lui Brian Welch sau James Shaffer totuşi. Primul album solo al lui Jonathan Davis va sosi în această vară, prin casa de discuri Sumerian Records.

Faţă de ultimele materiale Korn de această dată solistul promite o experienţă pozitivă şi spirituală, care să îi pună pe fani pe gânduri. Korn a cântat la Bucureşti în premieră în 2015, oferind publicului şansa de a asculta piese de pe albumul de debut, dar şi alte hituri.

Citește mai multe despre Jonathan DavisKorn
Videoclipuri cu Jonathan DavisKorn
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE