Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Videoclip oficial: Jonathan Davis - What It Is

Jonathan Davis e gata să îşi înceapă cariera solo cu un prim album, prefaţat de lansarea piesei "What It Is". Melodia a primit un videoclip cu solistul Korn în prim plan, capturat de forţe autoritare şi agresive. Vă invităm să vizionaţi clipul mai jos.

"What It Is" este primul single de pe albumul solo de debut al lui Jonathan Davis, care încă nu are un nume oficial sau dată de lansare. Solistul Korn lucrează la primul său disc solo încă din 2008, încercând să nu se suprapună cu release-urile trupei nu metal la care activează din 1993. Nu e prima oară când artistul cochetează cu o carieră solo, Jonathan Davis fiind şi DJ la un moment dat, cunoscut sub numele de J Devil şi pasionat de dubstep.

Aşa s-au şi născut colaborările sale cu Skrillex şi chiar un LP întreg Korn care făcea trecerea spre genul EDM. "What It Is" e orice numai melodie de party şi dans nu. Începe cu un pian sumbru, iar vocea unică a lui Davis ne bântuie de la primele note. Muzicianul cântă despre soarta rasei umane şi despre nevoia de a cunoaşte cine suntem cu adevărat.

Şi asta fie că suntem "un nenorocit sau un copil îngrozit". Îngerul şi demonul de pe umărul fiecărui om sunt evocate în această baladă heavy, cu un sound care nu e chiar îndepărtat de Korn. Lipsesc solo-urile celebre ale lui Brian Welch sau James Shaffer totuşi. Primul album solo al lui Jonathan Davis va sosi în această vară, prin casa de discuri Sumerian Records.

Faţă de ultimele materiale Korn de această dată solistul promite o experienţă pozitivă şi spirituală, care să îi pună pe fani pe gânduri. Korn a cântat la Bucureşti în premieră în 2015, oferind publicului şansa de a asculta piese de pe albumul de debut, dar şi alte hituri.

Citește mai multe despre Jonathan DavisKorn
Videoclipuri cu Jonathan DavisKorn
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE