Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Jonathan Davis - Basic Needs

Jonathan Davis îşi continuă lansările de single-uri de pe primul său album solo cu piesa "Basic Needs". Aceasta a primit un videoclip încărcat de emoţie şi mesaj, pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Jonathan Davis încă îşi revine după moartea fostei sale soţii. Durerea a fost catalizată în muzică alături de colegii de trupă la concertele din ultima lună. Artistul apare ca o figură mesianică în noul clip, discutând cu persoane fără locuinţă de pe stradă. "Basic Needs" urmăreşte povestea unei fete care a fugit de acasă şi a căzut pradă dependenţelor. E o poveste urbană arhicunoscută, dar spusă ca un scurt metraj reuşit.

Printre biserici abandonate şi spatele unor clădiri cu geamuri sparte vedem vieţi distruse. Influenţe negative şi inocenţe distruse apar în acest videoclip tulburător. Jonathan Davis a fost la rândul său o victimă a abuzului şi apare în clip pentru a se interpune între personajul negativ şi tânăra sa victimă. Porţiunea cu influenţe orientale de la mijlocul piesei capătă noi valenţe odată cu acest clip.

Sunetele indiene şi nepaleze devin asociate unui trip mistic provocat unei tinere fete de către un dealer. Urmează un caleidoscop de trăiri, flăcări şi halucinaţii, pe care îl opreşte Jonathan Davis, care intervine şi o salvează pe tânăra care se apropia de supradoză. O aduce la realitate şi o face să revină acasă. "Basic Needs" este o piesă extrasă de pe albumul solo al lui Davis, "Black Labyrinth" care a sosit în mai prin Sumerian Records.

Artistul îşi consideră noul single drept "aproape o piesă de dragoste". A avut ocazia să cocheteze cu noi instrumente şi sunete globale, ieşind în afara normelor rock. Până acum am văzut clipuri şi pentru single-urile "Everyone" şi "What It Is". Solistul Korn are o serie de concerte asociate proiectului său solo programate pentru această lună. Împreună cu Korn înregistrează deja un viitor album, succesorul apreciatului "Serenity of Suffering" din 2016. Viitorul disc va sosi în 2019.

Trupa a lansat recent propria specialitate de cafea, Korn Koffee. Muzicienii cântau în ţara noastră în vara lui 2015, la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Jonathan DavisKorn
Videoclipuri cu Jonathan DavisKorn
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE