Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Jonas Brothers ft. KAROL G - X

Jonas Brothers a lansat videoclipul piesei "X", o colaborare cu artista columbiană Karol G. Te invităm să-l urmărești.

Jonas Brothers practică protocolul adecvat de distanțare socială în noul lor videoclip pentru piesa "X". Piesa dansantă, infuzată cu elemente latino, a fost compusă de Ali Tamposi, Carolina Giraldo, Nick Jonas, Ryan Tedder și Shellback. Videoclipul a fost regizat de Josh Rimmey și Zach Williams și aduce o doză serioasă de bună dispoziție și energie pozitivă.

Joe, Nick și Kevin fac spectacole pe camerele iPhone, care se învârt în jurul lui Karol G. Aceasta apare separat, pe propriul ecran al telefonului, prin tehnica animării stop-motion. Este o modalitate inteligentă de a face față provocării evidente de a încerca să filmeze un videoclip muzical în timpul pandemiei de coronavirus, menținând în continuare energia petrecerilor care, din păcate, sunt puse în așteptare.

"X" a fost prezentată pentru prima dată în creditele finale ale documentarului Jonas Brothers, "Happiness Continues", un film-concert care a consemnat și reuniunea trupei.

În aprilie, Jonas Brothers ar fi trebuit să susțină o serie de concerte în Las Vegas, însă evenimentele s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește mai multe despre Jonas Brothers
Videoclipuri cu Jonas Brothers
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE