Urmărește-ne în Social Media

Jon Băiat Bun & What's UP - Strada Speranţei

What's UP şi Jon Băiat Bun au numai mesaje motivaţionale şi inspirationale în noua lor colaborare, "Strada Speranţei". Melodia primeşte un videoclip plin de motivaţie şi mesaj social, pe care îl puteţi viziona mai jos.

What's UP contribuie cu un vibe pop şi reggae pe refrenul acestui single cu beat catchy. Vocalizele sale vor rămâne în mintea ascultătorilor şi după al zecelea repeat. La bază "Strada Speranţei" este un imn de cartier, dedicat zonei din Sectorul 2 şi celor care au ieşit de acolo mai înţelepţi şi mai evoluaţi. Clipul este regizat de către Shinijikun şi este plin de simboluri sportive şi motivaţionale.

Acţiunea se petrece într-o sală de antrenament şi un ring de box, în care artiştii se duelează cu greutăţile vieţii de cartier. Se bat şi cu piedicile pe care le întâlnim în viaţa de zi cu zi. Deşi cântă în medii întunecate, la apus sau într-o cameră în beznă, în fiecare ipostază se strecoară un fir de lumină. Acesta este simbolul speranţei.

Despre această colaborare Jon Băiat Bun a declarat:

«Strada Speranţei» în colaborare cu What˙s UP, este, mai întâi de toate, o piesă pozitivă, plină de motivaţie. Este melodia celor care ''dărâmaţi'' au construit mai departe! Este melodia campionilor care au învăţat mai întâi cum să încaseze! Până când voi lansa următorul album, sper să vă încânte această colaborare, care nu e deloc întâmplătoare.

What's UP a adăugat următoarele:

«Strada Speranţei» spune tot deja. Este o piesă menită să nască speranţă şi putere pentru a ajunge acolo unde îţi propui. Cred, poate, cel mai mult în astfel de mesaje şi asta încerc să comunic cât de des pot. Trebuie să lupţi pentru visele tale şi să ai certitudinea că vei reuşi doar prin multă muncă.

Noua piesă este al doilea single extras de pe albumul "Romanu' Ion, Volumul 2 (Blestemul Iubirii)", o creaţie a lui Jon Băiat Bun. Acest LP va sosi la începutul anului 2018. What's UP vine după un an plin de hituri, precum reinterpretarea lui "Aşa-mi Vine" cu Ioana Ignat sau colaborările cu Ruby, "A mea" şi "La tine".

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5