Urmărește-ne în Social Media

John Newman - Come And Get It

John Newman a lansat videoclipul noului single ”Come And Get It”. Vizualul, regizat de Alex Herron, promovează primul extras de pe cel de-al doilea album al cântărețului britanic, material așteptat pe piață anul acesta.

După 2 ani de la apariția albumului de debut ”Tribute”, John Newman a revenit cu un nou single, extras de pe cel de-al doilea material discografic. Noua piesă a artistului englez se numește ”Come And Get It” și este prezentată publicului împreună cu un videoclip în regia lui Alex Herron, ce a colaborat și cu Inna, Tinnie Tempah și Professor Green.

”A trecut ceva timp de când nu v-am mai anunțat nimic, dar acum sunt foarte fericit să vă pot spune că vor urma multe alte vești în următoarele luni. După o perioadă de timp îndelungată în care am lucrat la cel de-al doilea album, sunt entuziasmat să vă ofer un prim teaser”, a declarat John Newman în urmă cu puțin timp, atunci când a dezvăluit primul fragment al noului său single.

Cel de-al doilea album al artistului este, așadar, finalizat, urmând ca în curând să fie dezvăluite titlul, tracklistul și data lansării. Pentru acest material, John Newman a lucrat cu Steve Booker, Mike Spencer și marele artist de R&B, soul și funk Charlie Wilson, nominalizat de 9 ori la Premiile Grammy.

John Newman, la doar 24 de ani, are deja în palmares un album și un single plasate pe primul loc în topurile din UK. Discul „Tribute” și hitul „Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

În luna februarie, John Newman a confirmat prezența la Untold Festival din Cluj-Napoca. Artistul britanic va reveni în România pe 1 august 2015, la un an de la primul său concert în țara noastră, susținut în cadrul Summer Well 2014.

Comentarii