Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: John Legend - Under The Stars

John Legend a lansat videoclipul noului single ”Under The Stars”. Pe fundalul melodiei pot fi ascultate, literalmente, stelele, înregistrarea incluzând frânturi ale zgomotelor făcute de aceste corpuri cerești.

John Legend a compus o baladă emoționantă pentru noua campanie de sărbători a brandului Stella Artois. Făcând abstracție de scopul comercial, evident chiar și în videoclipul melodiei prin surprinderea paharului de bere în prim-planul mai multor cadre, piesa lui John Legend este emoționantă și extrem de potrivită în contextul apropierii Crăciunului.

”Am colaborat cu multe ”staruri” de-a lungul carierei, dar acum este pentru prima oară când am efectiv contact direct cu stelele. (...) În această piesă chiar puteți auzi zgomotele pe care le fac stelele”, a declarat John Legend.

Piesa ”Under The Stars” a fost lansată pe 12 decembrie prin intermediul caselor de discuri Columbia și Sony Music, videoclipul având premiera pe 22 decembrie, pe canalul de YouTube al artistului.

Pentru perioada următoare, John Legend pregătește un nou album de studio, cel de-al 5-lea din carieră. Ultimul său material, “Love in the Future“, a fost lansat în 2013 și a primit o nominalizare la Grammy în categoria Best R&B Album. De pe acest disc au fost promovate single-urile "Who Do We Think We Are", "Made to Love", "You & I (Nobody in the World)" și "All of Me", ultimul menționat devenind hit la nivel internațional.

Citește mai multe despre John Legend
Videoclipuri cu John Legend
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE