Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: John Legend - Surefire

John Legend, vocea de aur a Americii a lansat un nou single cu videoclip la pachet: "Surefire". Clipul este despre un cuplu inter-rasial şi provocările pe care le au de înfruntat îndrăgostiţii.

Ea este musulmană, iar el hispanic, iar aventurile celor 2 sunt însoţite de vocea lui John Legend. Tinerii dansează în mijlocul străzii, se roagă pe plajă şi se joacă cu ochelari cu beculeţe. Părinţii stau în calea poveştii de dragoste şi tinerii au de înfruntat potenţiala deportare şi rasismul. Clipul a fost regizat de către Cole Wiley, o tânără speranţa din Bronx, cu scurt metraje premiate.

Roberto şi Jamila sunt personajele principale ale acestei poveşti romantice, petrecută în condiţii vitrege. Legend cântă despre faptul că "nu ştie multe lucruri, dar ştie că noi suntem un lucru sigur". Balada are ca instrumental un bas estompat şi percuţie minimă, însoţită de clape discrete. Regizorul a declarat că acest videoclip este o reprezentare a "credinţei că dragostea este cea mai puternică forţă din univers".

Evident a fost amintită şi situaţia din SUA şi ascensiunea unui curent rasist. "Surefire" este un single extras de pe recent lansatul album "Darkness and Light" al lui John Legend. Este al cincilea LP al artistului, care a cântat de altfel melodia cea nouă la Billboard Music Awards 2017. În următoarele luni marea voce soul-R&B va fi în turneu în State.

"Darkness and Light" a debutat pe locul 14 în Billboard 200 şi a primit 12.5 milioane de stream-uri în prima săptămână. Pe disc apar artişti precum Chance the Rapper, Brittany Howard, şi Miguel.

Citește mai multe despre John Legend
Videoclipuri cu John Legend
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE