Urmărește-ne în Social Media

John Legend - Surefire

John Legend, vocea de aur a Americii a lansat un nou single cu videoclip la pachet: "Surefire". Clipul este despre un cuplu inter-rasial şi provocările pe care le au de înfruntat îndrăgostiţii.

Ea este musulmană, iar el hispanic, iar aventurile celor 2 sunt însoţite de vocea lui John Legend. Tinerii dansează în mijlocul străzii, se roagă pe plajă şi se joacă cu ochelari cu beculeţe. Părinţii stau în calea poveştii de dragoste şi tinerii au de înfruntat potenţiala deportare şi rasismul. Clipul a fost regizat de către Cole Wiley, o tânără speranţa din Bronx, cu scurt metraje premiate.

Roberto şi Jamila sunt personajele principale ale acestei poveşti romantice, petrecută în condiţii vitrege. Legend cântă despre faptul că "nu ştie multe lucruri, dar ştie că noi suntem un lucru sigur". Balada are ca instrumental un bas estompat şi percuţie minimă, însoţită de clape discrete. Regizorul a declarat că acest videoclip este o reprezentare a "credinţei că dragostea este cea mai puternică forţă din univers".

Evident a fost amintită şi situaţia din SUA şi ascensiunea unui curent rasist. "Surefire" este un single extras de pe recent lansatul album "Darkness and Light" al lui John Legend. Este al cincilea LP al artistului, care a cântat de altfel melodia cea nouă la Billboard Music Awards 2017. În următoarele luni marea voce soul-R&B va fi în turneu în State.

"Darkness and Light" a debutat pe locul 14 în Billboard 200 şi a primit 12.5 milioane de stream-uri în prima săptămână. Pe disc apar artişti precum Chance the Rapper, Brittany Howard, şi Miguel.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Ariana Grande ocupă scaunul de jurat în cel de-al 21-lea sezon "The Voice"

Cântăreața de 27 de ani li se alătură lui Kelly Clarkson, John Legend și Blake Shelton într-un nou sezon "The Voice". Cei patru artiști vor încerca să găsească cele mai bune voci din America. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ariana Grande
Ariana Grande │ FOTO: Universal Music Romania

Ariana Grande îi ia locul lui Nick Jonas, care fusese antrenor în sezoanele 18 și 20. Artista "va scoate armele" din dotare și va încerca să formeze cea mai talentată echipă, în cel de-al 21-lea sezon, programat să debuteze în toamna acestui an.

"Surpriză! Sunt mai mult decât emoționată, onorată și încântată să fiu alături de Kelly Clarkson, John Legend și Blake Shelton în următorul sezon - sezonul 21 - <<The Voice>>. Nick Jonas, o să ne lipsești!", a scris Ariana pe social-media.

Printre alți muzicieni care au jucat rolul de antrenor la competiția americană de voci se numără Adam Levine, Christina Aguilera, Pharrell, Gwen Stefani și Alicia Keys, în timp ce artiști precum Taylor Swift, Mary J. Blige sau Missy Elliott au fost consultanți, în anumite etape ale show-ului.

În ceea ce o privește pe Ariana Grande, aceasta a marcat recent o nouă victorie. Cel mai recent album – "Positions" - i-a adus artistei cel de-al 20-lea record înregistrat în cartea recordurilor, respectiv pentru cele mai multe piese care au debutat pe primul loc în topul Billboard Hot 100. După ce single-ul "Positions" a ajuns pe locul întâi în noiembrie 2020, artista a atins numărul total de cinci piese ce au ocupat acest loc în top. Celelalte patru piese sunt "Stuck with U" feat. Justin Bieber, "7 rings", "thank u, next" și "Rain On Me" feat. Lady Gaga.

Calitățile sale vocale au propulsat-o direct in Billboard Top 100, unde a ajuns cu piesa ei de debut "The Way", alături de regretatul rapper Mac Miller. Iar de aici, a fost doar o chestiune de timp până când energia și vocea ei să apară în mod constant la radio și TV, apoi la concrete sold-out. Ariana are șapte albume lansate: "Yours Truly", "My Everything", "Christmas & Chill", "Dangerous Woman", "Sweetener", "Thank u, next" și "Positions".

Citește în continuare