Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: John Legend - Penthouse Floor ft. Chance the Rapper

John Legend a lansat videoclipul noului single "Penthouse Floor", înregistrat în colaborare cu Chance the Rapper. Piesa este extrasă de pe albumul ”Darkness and Light”, apărut în decembrie 2016.

”Ideea de pe refren a piesei, de a merge la ”penthouse floor”, a plecat de la o tematică: posibilitatea de a urca pe scara socială și de a evada dintr-un mediu anume. Cu cât am stat mai mult și m-am gândit la piesă, cu atât am vrut mai mult să atrag atenția nu doar asupra ideii de evoluție pe scara socială, ci și de a explica ce înseamnă să vii dintr-o familie cu resurse limitate, așa cum am fost cazul meu, ai mei făcând parte din clasa muncitoare. Am vrut să arăt cum e să fii adesea ignorat și apoi să ajungi într-o situație în care ”aerul e mai rarefiat”, dar să nu uiți de unde ai venit. Și apoi să-ți folosești influența pentru a-i ajuta pe cei din jur și de a le lumina calea. Asta este semnificația versurilor și asta am vrut să transmit și prin videoclip”, a detaliat John Legend într-un interviu pentru Complex.

Penthouse Floor” se regăsește pe albumul ”Darkness and Light”, cel de-al 5-lea material de studio al lui John Legend. Discul a fost lansat în decembrie 2016 și include hitul ”Love Me Now”.

Tracklist ”Darkness and Light” - John Legend:

 1. "I Know Better"
 2. "Penthouse Floor" (featuring Chance the Rapper)
 3. "Darkness and Light" (featuring Brittany Howard)
 4. "Overload" (featuring Miguel)
 5. "Love Me Now"
 6. "What You Do to Me"
 7. "Surefire"
 8. "Right by You (For Luna)"
 9. "Temporarily Painless"
 10. "How Can I Blame You"
 11. "Same Old Story"
 12. "Marching Into the Dark"

Citește mai multe despre John Legend
Videoclipuri cu John Legend
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE