BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: John Legend - Penthouse Floor ft. Chance the Rapper

John Legend a lansat videoclipul noului single "Penthouse Floor", înregistrat în colaborare cu Chance the Rapper. Piesa este extrasă de pe albumul ”Darkness and Light”, apărut în decembrie 2016.

”Ideea de pe refren a piesei, de a merge la ”penthouse floor”, a plecat de la o tematică: posibilitatea de a urca pe scara socială și de a evada dintr-un mediu anume. Cu cât am stat mai mult și m-am gândit la piesă, cu atât am vrut mai mult să atrag atenția nu doar asupra ideii de evoluție pe scara socială, ci și de a explica ce înseamnă să vii dintr-o familie cu resurse limitate, așa cum am fost cazul meu, ai mei făcând parte din clasa muncitoare. Am vrut să arăt cum e să fii adesea ignorat și apoi să ajungi într-o situație în care ”aerul e mai rarefiat”, dar să nu uiți de unde ai venit. Și apoi să-ți folosești influența pentru a-i ajuta pe cei din jur și de a le lumina calea. Asta este semnificația versurilor și asta am vrut să transmit și prin videoclip”, a detaliat John Legend într-un interviu pentru Complex.

Penthouse Floor” se regăsește pe albumul ”Darkness and Light”, cel de-al 5-lea material de studio al lui John Legend. Discul a fost lansat în decembrie 2016 și include hitul ”Love Me Now”.

Tracklist ”Darkness and Light” - John Legend:

 1. "I Know Better"
 2. "Penthouse Floor" (featuring Chance the Rapper)
 3. "Darkness and Light" (featuring Brittany Howard)
 4. "Overload" (featuring Miguel)
 5. "Love Me Now"
 6. "What You Do to Me"
 7. "Surefire"
 8. "Right by You (For Luna)"
 9. "Temporarily Painless"
 10. "How Can I Blame You"
 11. "Same Old Story"
 12. "Marching Into the Dark"

Citește mai multe despre John Legend
Videoclipuri cu John Legend
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE