Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: John Legend - Love Me Now

John Legend a lansat videoclipul noului single ”Love Me Now”. În clip, artistul apare alături de soția sa, Chrissy Teigen, și fiica lor, Luna Simone Stephens. Piesa este extrasă de pe albumul ”Darkness and Light”, așteptat pe piață în luna decembrie.
Urmărește-ne pe

”Nu ne-am gândit la alegerile prezidențiale atunci când am plănuit lansarea acestei piese și a acestui videoclip. Dar în aceste momente de conflict și nesiguranță, este evident că avem nevoie de mai multă iubire. (...) Este important să dăm dovadă de iubire și empatie față de cei care poate că nu arată ca noi sau au stiluri de viață diferite. Mă refer la cei care sunt marginalizați și respinși, sau care provoacă frică și sunt lăsați în urmă. De la Standing Rock (rezervația indiană americană) la Iraq, și de la Orlando (cu referire la comunitatea gay) la DR. Iubirea este universală. Cu toții avem nevoie de ea și cu toții o putem dărui celorlalți. În acest fel ura va putea fi depășită. Trebuie să cred asta”, a scris John Legend pe pagina sa de Instagram, alăturând mesajului o poză cu soția sa și copilul lor.

Love Me Now” este primul single extras de pe noul album ”Darkness and Light”. Cel de-al 5-lea material discografic al artistului american a fost produs de Blake Mills și John Ryanva și conține colaborări cu Miguel, Chance the Rapper și Brittany Howard. Discul va fi lansat pe 2 decembrie 2016.

Tracklist ”Darkness and Light” - John Legend:

 1. I Know Better
 2. Penthouse Floor (feat. Chance the Rapper) (Explicit)
 3. Darkness and Light (feat. Brittany Howard)
 4. Overload (feat. Miguel)
 5. Love Me Now
 6. What You Do to Me (Explicit)
 7. Surefire (Explicit)
 8. Right By You (for Luna)
 9. Temporarily Painless
 10. How Can I Blame You (Explicit)
 11. Same Old Story
 12. Marching Into the Dark

Albumul anterior, “Love in the Future“, a fost lansat în 2013 și a primit o nominalizare la Grammy în categoria Best R&B Album. De pe acest disc au fost promovate single-urile "Who Do We Think We Are", "Made to Love", "You & I (Nobody in the World)" și "All of Me", ultimul menționat devenind hit la nivel internațional.

Citește mai multe despre John Legend
Videoclipuri cu John Legend
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE