Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Joanna Newsom - Sapokanikan

Joanna Newsom a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Sapokanikan”. Single-ul este extras de pe noul album ”Divers”, așteptat pe piață în octombrie 2015.

Joanna Newsom, artista cu multiple aptitudini (de la actorie la compoziție muzicală, calități vocale și instrumentale demonstrate la harpă și pian), a revenit cu primul single de pe noul album ”Divers”. Melodia se numește ”Sapokanikan” și are un sound ce amintește pe alocuri de stilul Fionei Apple.

Recent, Joanna Newsom a apărut în filmul ”Inherent Vice”, regizat de Paul Thomas Anderson. Discutând într-un interviu despre acest proiect, artista s-a declarat încântată de oportunitatea de a juca în această peliculă, nominalizată în 2015 pentru două premii Oscar.

"Acest film a fost extrem de distractiv de filmat. Chiar dacă m-a îndepărtat de muzică pentru o perioadă, a meritat cu siguranță efortul."

Tot regizorul Paul Thomas Anderson este cel care semnează și noul videoclip al artistei, ”Sapokanikan”, actoria și muzica împletindu-se, astfel, într-un mod productiv. Până la dezvăluirea următoarelor piese de pe albumul ”Divers”, puteți consulta tracklistul discului. Materialul discografic va fi disponibil pentru achiziție începând cu data de 23 octombrie 2015.

Tracklist ”Divers” - Joanna Newsom:

 1. "Anecdotes"
 2. "Sapokanikan"
 3. "Leaving the City"
 4. "Goose Eggs"
 5. "Waltz of the 101st Lightborne"
 6. "The Things I Say"
 7. "Divers"
 8. "Same Old Man"
 9. "You Will Not Take My Heart Alive"
 10. "A Pin-Light Bent"
 11. "Time, As a Symptom"
Joanna Newsom - ”Divers” (copertă album)

Joanna Newsom - ”Divers” (copertă album)

Citește mai multe despre Joanna Newsom
Videoclipuri cu Joanna Newsom
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE