Urmărește-ne în Social Media

JO - ULELELE

Cu ocazia zilei sale de naștere, JO le face un cadou fanilor și lansează piesa "ULELELE". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"ULELELE" este o piesă veselă și dinamică ce te îmbie la dans de la primele acorduri. Melodia a fost compusă de Florin Boka (Feenom), Alexandru Stancu (JUNO), Giuliana Văduva, Razvan Sofronescu și Smiley.

Piesa este lansată alături de un videoclip la fel de distractiv. JO și un grup de prieteni gătesc la foc de tabără, râd, fac baie într-un lac și profită la maximum de timpul petrecut alături de cei dragi.

"Nu puteam să-mi fac cadou mai frumos AZI, când împlinesc 29 de ani pe 29 August. <<Ulelele>> este un strigăt de unitate. Este iubirea în forma ei pură și readucerea în comuniune a oamenilor, a planetei, a întregului univers.
Uităm că toți suntem interconectați, ca suntem unul, în vremurile astea în care tot ce se întâmplă în lume și în online ne face să ne separăm, ne crește ego-ul și ne face să uităm ce contează cu adevărat și să fim atenți mai mult la lucruri negative, reci sau poate nocive. Sperăm că <<Ulelele>> să ne reamintească măcar un pic", a transmis JO.

JO a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie 2021, JO a lansat "Iubirea mea", apoi au urmat "Mă mai ia" (alături de JUNO), "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară". Vara trecută, JO a lansat alături de RUBY "Soare", un imn al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim. Recent, artista a colaborat cu Cabron pentru piesa "La Mal", cu JUNO pentru "Nimeni nu ne poate despărți", dar a lansat și melodia solo - "Aripi".

PUBLICITATE
Comentarii