Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Jo - Mesajul meu

Jo a lansat videoclipul noului single ”Mesajul meu”. Piesa este produsă de Randi și vorbește despre încheierea unei relații.

Noul videoclip lansat de Jo, ”Mesajul meu”, este regizat de Khaled Mokhtar, care a produs și videoclipurile Alexandrei Stan - „Dance”, „Cherry Pop”, „Thanks for Leaving”, dar și pe cel al Innei, „Be My Lover”.

”Videoclipul noului meu single nu are o poveste anume, ci mai degrabă o stare. În regia lui Khaled Mokhtar, am încercat să transpunem starea aceea în care te regăsești după ce totul s-a terminat între tine și persoana iubită, dar sufletul tău tânjește după el și ai da orice ca să îl revezi”, a declarat Jo pentru InfoMusic.

La filmări, Jo a avut alături de ea prieteni, dar și fani pe care i-a selectat printr-un concurs organizat pe pagina ei de Facebook.

”I-am selectat printr-un concurs organizat pe pagina mea de Facebook și sunt fericită că s-au înscris în număr foarte mare. Din păcate, nu am avut spațiu pentru toți, însă cei care au venit mi-au spus că „Mesajul meu” a ajuns direct la inima lor, deci cred că ne-am atins scopul fiindcă atât eu, cât și Randi, care este producătorul acestei piese, facem muzică pentru suflete”, ne-a mai spus Jo.

Jo va prezenta anul acesta semifinala şi finala concursului Eurovision România 2016, alături de Ioana Voicu și Cornel Ilie de la trupa Vunk. Acesta nu este primul contact pe care artista îl are cu acest concurs, Jo reprezentând România la Eurovision Junior 2009.

Anul acesta, atât prezentatorii, cât și jurații, vor susține recitaluri în finala Selecției Naționale Euovision de pe 6 martie. Publicul se va putea bucura, așadar, de prestații live din parte lui Jo, Cornel Ilie, Zoli Toth, Randi, Horia Moculescu, Cezar Ouatu și Ioana Voicu.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE