Urmărește-ne în Social Media

JO - Lacrimile

JO are o piesă pentru toate fetele care lăcrimează în prag de Valentine's Day. Melodia se numeşte "Lacrimile" şi e deja pe locul 6 în Trending la doar o zi după lansare. Urmăreşte în articol videoclipul său ce poarta artista printre nori.

JO, pe numele său real Ioana Anuţa cântă despre o poveste tristă de dragoste pe "Lacrimile". Chiar dacă versurile imprimă melancolie ascultătorilor, beat-ul cu influenţe de reggae din fundal este dansabil şi are o energie senzuală. Artista a creat versuri despre cel pe care l-a pierdut, prins în altă relaţie, dar gândindu-se încă la prima iubire. Acest single este despre fetele sau femeile care au rămas fără lacrimi şi au doar o inimă frântă.

Videoclipul o prezintă pe JO păşind printre nori plini de fulgere sau pe o apă calmă sub luna mare şi clară. Chitara şi sample-ul vocal remixat din fundal dau o savoare aparte acestui track, care e deja un prim hit al primăverii, având în vedere vremea de afară. Despre creaţia sa muzicală, JO a avut următoarele de spus:

Probabil toți am suferit cândva din dragoste și am plâns. Dar, sunt momente când te simți atât de gol, atât de trist, încât nu mai ai lacrimi, nu mai poți plânge. Sau pentru că ai plâns prea mult, sau pentru că golul este mult prea mare, inima este «frântă». Este piesa de dragoste pentru sufletele care au nevoie să o audă, o piesă medicament care poate vindeca sau alina un suflet pierdut, un suflet trist.

Odată cu lansarea melodiei, JO nu s-a ferit să recunoască faptul că plânge des şi îşi descarcă emoţiile şi greutăţile suflesti. Cum se convertesc aceste emoţii în muzică a explicat chiar artista:

Sunt o persoană foarte emotivă, empatică, miloasă. Plâng din dezamăgiri, plâng pentru alte suflete care trec prin momente grele, plâng când mă simt neputincioasă, plâng când cânt... Eu încep să plâng chiar și atunci când aud o voce foarte bună cântând. Mă trezesc cu lacrimi pe față din senin...

Plâng și când compun și când cânt și când ascult muzică. Eu mă descarc mult prin muzică și lacrimi. Sunt foarte sensibilă, în ciuda aparențelor, dar îmi place cel mai mult când plâng de fericire.

Având studii de actorie (absolventă a Facultăţii de Actorie), muziciana îşi interpretează inima frântă în clip prin dans reprezentativ. O coproducţie HaHaHa Production și Cat Music, "Lacrimile" are muzica semnată de Șerban Cazan, Jean Gavrilă, Ioan Cozma și Thea Manolache, textul scris de Jean Gavrilă, Șerban Cazan, Vlad Cireșan, Thea Manolache şi masterul realizat de Lucian Nagy.

PUBLICITATE
Comentarii