Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: JO - Iubirea mea

JO revine în atenția fanilor cu "Iubirea mea", o piesă ce are la bază o poveste de dragoste, însă nu una cu final fericit. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Pentru noua melodie, JO a lucrat cu echipa HaHaHa Production, alături de care a mai colaborat în trecut pentru hituri ca "Lacrimile", "Noapte polară" și "Caută-mă", ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. "Iubirea mea" a fost compusă de artistă, alături de Vladimir, Juno, Liviu Teodorescu și Iova și vorbește despre o dragoste care pleacă fără să anunțe, iar durerea este cea care rămâne și îți transformă zilele într-o suferință continuă.

"<<Iubirea mea>> este o piesă despre marea iubire a vieții mele, despre o experiență care va trăi veșnic în sufletul meu, cu bune și rele. Mă bucur să pot cânta lumii bucăți din sufletul meu, sper că oamenii să se regăsească și, dacă simt, să plângă și să se vindece cu această piesă", a declarat JO.

Melodia este însoțită de un videoclip regizat de San, ce redă în imagini povestea sensibilă a versurilor. Artista nu e la prima colaborare cu San, regizorul din spatele unor videoclipuri precum "Adio" și "Caută-mă".

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează. În ultimul an artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu hituri precum "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat chiar de ziua sa de naștere.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE