Urmărește-ne în Social Media

JO - În lipsa ta

JO continuă colaborarea cu HaHaHa Production şi lansează piesa "În lipsa ta", împreună cu un videoclip oficial. Clipul a fost filmat în Bucureşti şi este regizat de San. Vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Artista care a cucerit topurile cu piese ca "Până vara viitoare" sau "Cu un picior în rai" ne aduce în această primăvară o melodie pop duioasă. "În lipsa ta" evocă dor şi dorinţă, într-un cadru vizual minimalist, care combină urbanul cu natura. JO şi protagoniştii acestui videoclip se perindă printr-o clădire cu design modern, cu holuri ample pe care ecourile multiplică orice sunet de zeci de ori.

Actorii din clip se lasă peste balustrade şi merg sisific în ritm opus scărilor rulante. Artista parcurge un hol din sticlă şi metal ce pare că nu se mai termină, iar în stânga şi dreapta sa stau sunt suspendaţi dansatorii şi protagoniştii din clip. Păpuşi ale unui balet care s-a încheiat până să pornească filmarea. JO apare însoţită de un câine alb superb, în contrast cu umbrele acestei clădiri moderne şi părăsite.

Despre colaborarea cu HaHaHa Production şi Şerban Cazan JO a avut următoarele de spus:

«În lipsa ta» este încă o piesă la care am lucrat cu oamenii frumoşi de la HaHaHa Production. Inspiraţia pentru ideea şi mesajul piesei au venit în timp ce lucram în studio alături de colegii mei, iar versurile sunt scrise de Juno care a reuşit să exprime exact ce îmi doream să transmit în acest cântec.

De muzică s-a ocupat Şerban Cazan, omul care m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de muzică şi de HaHaHa. Atmosfera la filmări a fost una plăcută, unde m-am bucurat de compania prietenilor mei alături de care m-am distrat întreaga zi.

Acest single a fost compus de către JO, împreună cu Juno, Cristi Pascu şi Şerban Cazan. Cu acesta din urmă a mai colaborat muziciana la realizarea pieselor "Stinge-mi luna" şi "Cana". Pe numele său real Ioana Anuţa, JO a intrat în atenţia publicului în 2012, când termină concursul "X Factor" pe locul 2. Ulterior se lansa cu primul single "Şoapte", urmat de apreciata piesă "Mesajul meu". Acestea au strâns peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cel mai mare hit al său este "Până vara viitoare", colaborare cu Randi care a sărit de 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5