Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Jo feat. Randi - Până vara viitoare

Jo şi Randi au lansat videoclipul primei lor piese împreună "Până vara viitoare", care are un sound retro al şlagărelor din anii '80. În clipul regizat de către Dan Petcan, Randi interpretează rolul unui vampir.

Single-ul "Până vara viitoare" este prima colaborare între Randi şi Jo, doi artişti talentaţi, colegi în cadrul echipei Famous Production şi, în acelaşi timp, foarte buni prieteni.

Cu un sound retro al şlagărelor din anii '80, muzica de care mulţi îşi aduc aminte cu nostalgie, piesa este compusă şi produsă în studiourile Famous Production pentru Cat Music,  iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan.

"Pe Jo o ştiu de pe vremea X Factor, iar de când s-a alăturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atât ca artistă, cât şi ca om şi cred că viitorul ei în industrie este unul strălucit", declară Randi.

"Sunt fericită că am ocazia să cânt cu un artist atât de talentat şi, în acelaşi timp, un prieten atât de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc şi mă bucur mult să învăţ în fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipă de artişti care pun mult suflet în ceea ce fac şi 'Până vara viitoare' este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta înseamna mult pentru mine şi cred că foarte multă lume se va regăsi în ea", declară Jo.

Jo a demonstrat că are atât calităţi vocale, cât şi actoriceşti, în cadrul consursurilor X Factor şi "Te cunosc de undeva", unde a intrat cu uşurinţă în pielea a numeroase personaje. Artista este prezentă pe radio şi pe TV cu piesa "Şoapte", unul dintre cele mai difuzate cântece din această primăvară.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)Randi
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)Randi
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE