Urmărește-ne în Social Media

Jo feat. Randi - Până vara viitoare

Jo şi Randi au lansat videoclipul primei lor piese împreună "Până vara viitoare", care are un sound retro al şlagărelor din anii '80. În clipul regizat de către Dan Petcan, Randi interpretează rolul unui vampir.

Single-ul "Până vara viitoare" este prima colaborare între Randi şi Jo, doi artişti talentaţi, colegi în cadrul echipei Famous Production şi, în acelaşi timp, foarte buni prieteni.

Cu un sound retro al şlagărelor din anii '80, muzica de care mulţi îşi aduc aminte cu nostalgie, piesa este compusă şi produsă în studiourile Famous Production pentru Cat Music,  iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan.

"Pe Jo o ştiu de pe vremea X Factor, iar de când s-a alăturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atât ca artistă, cât şi ca om şi cred că viitorul ei în industrie este unul strălucit", declară Randi.

"Sunt fericită că am ocazia să cânt cu un artist atât de talentat şi, în acelaşi timp, un prieten atât de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc şi mă bucur mult să învăţ în fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipă de artişti care pun mult suflet în ceea ce fac şi 'Până vara viitoare' este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta înseamna mult pentru mine şi cred că foarte multă lume se va regăsi în ea", declară Jo.

Jo a demonstrat că are atât calităţi vocale, cât şi actoriceşti, în cadrul consursurilor X Factor şi "Te cunosc de undeva", unde a intrat cu uşurinţă în pielea a numeroase personaje. Artista este prezentă pe radio şi pe TV cu piesa "Şoapte", unul dintre cele mai difuzate cântece din această primăvară.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

TVR prezintă juriul Eurovision România 2022; Semifinala locală se apropie

România va participa la ediţia cu numărul 66 a Eurovision Song Contest în 2022, iar reprezentantul ţării noastre la competiţie va ales prin Selecţia Naţională. Aceasta va fi organizată de Televiziunea Română, iar noul manager de proiect este Iuliana Marciuc. Pe 10 decembrie am aflat care va fi componenţa juriului Eurovision România 2022.

Publicat

pe

Eurovision Song Contest 2022 juriu Romania
Eurovision Song Contest 2022 juriu Romania │ FOTO: TVR eurovision.tvr.ro

E vorba despre cinci interpreţi şi compozitori, care au o activitate bogată în industria muzicală, dar şi experienţa participării sau colaborării cu Eurovision România. În juriu se află Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu. Formatul de jurizare video în prima etapă a semifinalei va fi similar cu cel de la faza internaţională a concursului.

Pe 23 decembrie 2021 juriul va anunţa semifinaliştii Eurovision România. În aceste zile compozitorii și artiștii continuă să își înscrie proiectele la adresa [email protected], sesiunea fiind deschisă până duminică, 19 decembrie, pentru că, pe 23 decembrie, juriul să anunțe piesele calificate în semifinala Selecției. Melodiile care trec de etapa preselecţiei intra în prima etapă a semifinalei, de unde juriul şi telespectatori vor selecta 20 de cântece pentru următoarea etapă a concursului.

Iuliana Marciuc, manager de proiect Eurovision România, a dezvăluit următoarele detalii:

În luna ianuarie vom organiza o sesiune de înregistrări într-unul dintre studiourile TVR, pentru semifinaliști. Fiecare jurat va analiza, individual, aceste materiale, care vor fi disponibile și pe canalele TVR, tv și online, întrucât, vă reamintesc, publicul va salva, votând pe pagina de Facebook oficială, cinci piese în următoarea etapă a competiției.

Semifinala şi finală Selecţiei Naţionale se vor desfăşura la începutul anului viitor, pe parcursul lunilor februarie și martie. Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în competiția internațională. Toate detaliile cu privire la înscriere şi organizarea concursului se află în Regulamentul Selecţiei Naţionale prezentat pe eurovision.tvr.ro.

Eurovision Song Contest 2022 se va desfăşura în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. 41 de tari s-au înscris la ediţia cu numărul 66. Ediţia din 2021 a fost câştigată de formaţia italiană Maneskin. Reprezentanta României, Roxen a ratat calificarea în finală.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5