BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Jo feat. Randi - Mă întreabă inima

Jo şi Randi tocmai au lansat un single nou în prag de weekend, "Mă întreabă inima". Melodia a primit un videoclip, pe care îl vedeţi mai jos şi care continuă povestea de dragoste din piesa "Până vara viitoare".

"Mă întreabă inima" are textul scris de Randi, iar muzica este compusă de către Alin Ilieş şi Randi. Videoclipul spune o poveste de iubire, cu doi îndrăgostiţi care se gândesc unul la altul de la distanţă. Randi joacă rolul unui trubadur cu chitara în mână, în vreme ce Jo apare ca o amintire în ploaie, o nălucă. Clipul se mută între un bar în care cântă artistul la chitară şi un studio în care plouă pe instrumentele muzicale.

Video-ul este regizat de către Dan Petcan, care s-a ocupat şi de clipul "Până vara viitoare". Povestea pare să aibă happy ending, cei doi îndrăgostiţi regăsindu-se în ploaie. Despre noua piesă Jo a declarat următoarele:

Mă întreabă inima’ înseamnă pentru mine continuarea unei poveşti minunate şi a unei colaborări de care sunt foarte mândră. Sunt fericită să colaborez din nou cu Andrei (Randi), producătorul meu preferat şi unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cred că ne-a ieşit şi de această dată, cred în piesa aceasta foarte mult, iar energia bună pe care noi doi o aducem în proiectele la care lucrăm a ajuns de fiecare dată la sufletele oamenilor.

Pot spune că lângă Randi am descoperit "reţeta succesului": echipa de profesionişti, prieteni sinceri, muzică bună şi energie pozitivă. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea! Sper că noul single să se bucure de succesul de care s-a bucurat "Până vara viitoare".

Single-ul este o coproducţie Famous Production şi Cat Music, fiind compus de Randi în studiourile Famous Production. Artistul s-a declarat încântat de colaborarea cu Jo şi o consideră pe muziciană foarte talentată. Ideea melodiei a luat naştere după ce tot mai mulţi oameni i-au întrebat pe cei doi când mai lansează o piesă împreună.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)Randi
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)Randi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la RANDI

CLOSE
CLOSE