Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Videoclip oficial: Jo feat. Randi - Mă întreabă inima

Jo şi Randi tocmai au lansat un single nou în prag de weekend, "Mă întreabă inima". Melodia a primit un videoclip, pe care îl vedeţi mai jos şi care continuă povestea de dragoste din piesa "Până vara viitoare".

"Mă întreabă inima" are textul scris de Randi, iar muzica este compusă de către Alin Ilieş şi Randi. Videoclipul spune o poveste de iubire, cu doi îndrăgostiţi care se gândesc unul la altul de la distanţă. Randi joacă rolul unui trubadur cu chitara în mână, în vreme ce Jo apare ca o amintire în ploaie, o nălucă. Clipul se mută între un bar în care cântă artistul la chitară şi un studio în care plouă pe instrumentele muzicale.

Video-ul este regizat de către Dan Petcan, care s-a ocupat şi de clipul "Până vara viitoare". Povestea pare să aibă happy ending, cei doi îndrăgostiţi regăsindu-se în ploaie. Despre noua piesă Jo a declarat următoarele:

Mă întreabă inima’ înseamnă pentru mine continuarea unei poveşti minunate şi a unei colaborări de care sunt foarte mândră. Sunt fericită să colaborez din nou cu Andrei (Randi), producătorul meu preferat şi unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cred că ne-a ieşit şi de această dată, cred în piesa aceasta foarte mult, iar energia bună pe care noi doi o aducem în proiectele la care lucrăm a ajuns de fiecare dată la sufletele oamenilor.

Pot spune că lângă Randi am descoperit "reţeta succesului": echipa de profesionişti, prieteni sinceri, muzică bună şi energie pozitivă. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea! Sper că noul single să se bucure de succesul de care s-a bucurat "Până vara viitoare".

Single-ul este o coproducţie Famous Production şi Cat Music, fiind compus de Randi în studiourile Famous Production. Artistul s-a declarat încântat de colaborarea cu Jo şi o consideră pe muziciană foarte talentată. Ideea melodiei a luat naştere după ce tot mai mulţi oameni i-au întrebat pe cei doi când mai lansează o piesă împreună.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)Randi
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)Randi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la RANDI

CLOSE
CLOSE