Urmărește-ne în Social Media

JO feat. Cabron - Cu Inima

JO şi Cabron încheie anul 2018 cu o piesă sentimentală, "Cu Inima". Videoclipul său prezintă două feţe ale aceleiaşi monede, doi îndrăgostiţi care încearcă să înţeleagă ce au greşit. Urmăreşte clipul în cadrul articolului.

"Cu Inima" este o piesă de dragoste, realizată de JO împreună cu Şerban Cazan, Lucian Nagy, Juno, Seredinschi, Vizi Imbre, Florin Boka şi Ana Stancu. Compoziţia a luat naştere în studiourile HaHaHa Production, iar clipul este regizat de Iura Luncasu. Artiştii au povestit că filmările au fost palpitante. S-a lăsat cu ploaie rece, iar JO chiar a răcit la filmări.

Single-ul începe cu o chitară acustică melancolică şi imaginea reflectată în apă a doi îndrăgostiţi, la un capăt şi altul al mesei. Urmează un beat de R&B şi un crescendo al vocii artistei, care ne conduce spre refren. JO cântă despre plecarea lui din cuplu şi despre dorinţa de a repara greşeli. Protagonista clipului apare îmbrăţişând jumătatea masculină.

Anumite secvenţe par să fie un soi de tribut pentru "Cina cea de taină" , sau o intervenţie pentru un prieten cu probleme. Se lasă cu conflicte, oameni care se împing, scaune şi mese care cad. Cabron intră pe piesă la mijlocul său, cu un pahar în mână şi şapca întoarsă. Versurile sale sunt sfătoase şi o învaţă pe tânără cum să îl câştige înapoi pe cel pierdut.

JO vede astfel acest release:

<<Cu inima>> este o piesă sensibilă care păstrează cumva esenţa pe care am promovat-o dintotdeauna şi prin care am ajuns la inima publicului meu. Este una dintre piesele mele de suflet lansate anul acesta şi sper să fie pe placul celor care ascultă piese de dragoste. Iubirea va avea întotdeauna un impact asupra celor care ştiu să o simtă şi să o trăiască.

Unul dintre cele mai mari hituri ale lui JO este chiar prima sa piesă, "Şoapte", care a strâns peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube. Artista s-a bucurat de succes şi cu melodii precum "Mesajul Meu" sau "Cu un picior în rai". A colaborat cu Randi pe cântecul "Până vara viitoare", care a stat în topuri radio şi TV aproape jumătate de an. În doar 5 luni de la debut strângea 25 de milioane de vizualizări.

Cabron lansa cel mai nou album al său în această toamnă, în octombrie. LP-ul se intitulează "Gemeni" şi de pe el am putut asculta single-ul "Dayamay", care ne arată de ce rapperul e încă relevant în 2018.

PUBLICITATE
Comentarii