Urmărește-ne în Social Media

JO - Fără tine

JO întâmpină Dragobetele cu o piesă de iubire, intitulată ”Fără tine”. Artista descrie în versuri o relație fluctuantă, în care dependența de partener duce la obsesie.

Cu muzica și versurile scrise de către Alina Manolache alături de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, "Fără tine" este însoțit de un videoclip fresh regizat de SAN, ce surprinde realitatea într-un cuplu.

""Fără tine" este una dintre piesele sufletului meu și mă bucur că în sfârșit o poate asculta toată lumea. Din primul moment în care am auzit-o, am simțit-o foarte puternic. La filmări ne-am distrat foarte tare, coregrafia am făcut-o pe loc și vreau să-i mulțumesc cu această ocazie lui Papu că a fost atât de răbdător și deschis cu mine, m-a ajutat să am încredere în mine și să dau tot. Și pentru că "Fără tine" este o piesă specială pentru mine, am ales să o lansez într-o zi specială pentru mine: 22.02.2022", povestește artista.

JO este una din cele mai iubite artiste din România, datorită prezenței și vocii sale puternice. Artista se mândrește cu un portofoliu impresionant de piese lansate care au ajuns hit, printre care "Lacrimile", "Caută-mă", "Cu un picior în rai", "Cu inima", "Până vara viitoare", "Adio" și "Iubirea mea". Anul trecut, a lansat împreună cu Juno hitul "Mă mai ia", urmat de alte piese ascultate precum "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară".

PUBLICITATE
Comentarii