Urmărește-ne în Social Media

JO - Dorul

Jo a lansat un videoclip extrem de senzual pentru noul single ”Dorul”. Partenerul artistei din acest clip seamănă destul de bine cu Zayn, fostul membru One Direction.

După "Vocea ta", balada emoționantă pe care JO o lansa în urmă cu trei săptămâni, noul single "Dorul" se îndreaptă către un sound mai ritmat, cu influențe latino. Piesa va intra cu ușurință pe posturile de radio mainstream din România, vocea artistei, versurile și producția oferind publicului suficiente cârlige pentru a rămâne captiv preț de trei minute jumătate, atât cât are acest single.

JO: "Este pentru prima dată când am intrat în pielea unui personaj atât de îndrăzneț"

"Dacă "Vocea ta" a vorbit direct, "Dorul" vine cu niște trăiri care se simt cu ochii închiși. Această piesă a venit la mine într-o perioadă în care aveam nevoie de ea. Am simțit că m-a ales, pentru că este probabil melodia pe care am înregistrat-o în timp record. M-am «îmbrăcat» cu ea în studio și m-am «dezbrăcat» de frici pe platoul de filmare.

Este pentru prima dată când am intrat în pielea unui personaj atât de îndrăzneț și, chiar dacă am avut mari emoții, vreau să mulțumesc echipei că m-a ajutat să mă simt confortabil ieșind din zona mea de confort. Despre dor s-au scris foarte multe piese, dar acum a venit momentul să-mi cânt și eu dorul într-o piesă proprie și sper că oamenii își vor găsi vocea printre versuri", spune JO.

"Dorul" este o piesă compusă de Adi Cristescu și Horace, alături de Shift, la versuri lucrând aceeași echipă, plus Kastha John. Răzvan Matache cântă la chitară pe această melodie, mixul și masterul fiind realizate de Max Kissaru.

Pentru promovarea în online a single-ului "Dorul" s-a filmat un videoclip foarte senzual. O vedem pe JO în ipostaze intime alături de partenerul ei din clip, ce, întâmplător sau nu, seamănă destul de bine cu Zayn. Regia este semnată de San, Luca s Art Film ocupându-se de producție.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România. În ultimul an, artista s-a menținut în atenția publicului cu piese ca "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat de ziua sa de naștere. Recent, artista a lansat împreună cu Juno piesa "Mă mai ia".

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii