Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: JO - Cu un picior în rai

JO a lansat videoclipul noului single ”Cu un picior în rai”. Piesa este compusă de Randi (Andrei Ropcea), pentru vizual, artista colaborând cu Michael Mircea.

"Cu un picior în Rai' este noul meu single si, totodată, starea mea de spirit! :) Nu am cum să mă simt altfel, când lucrez cu oameni faini precum cei de la Famous Production, în frunte cu producătorul meu, Randi, echipa mea de suflet de la Cat Music și gașca faină de la filmările clipului, coordonata de regizorul Michael Mircea. Dar din dar se face Rai, așa că hai să dăruim piesa tuturor celor dragi inimilor noastre. Spread the #JOy!", a transmis Jo.

Energic și cald, single-ul "Cu un picior în rai" este compus și produs de Randi. O poezie vizuală despre prietenie, relaxare și distracție, videoclipul este regizat de Michael Mircea și a fost filmat la munte, în Obârșia Lotrului, alături de gașca de prieteni a lui Jo, într-un piesaj natural de poveste.

Jo a lansat în luna martie a acestui an single-ul și videoclipul "Mesajul meu", care a adunat deja peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. 2015 a fost, de asemenea, un an reușit pentru Jo, artista cucerind publicul cu piese precum "Șoapte", "Până vara viitoare" (feat Randi) și "Nimeni nu-i perfect", alături de Geørge.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE