Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: JO - Cu un picior în rai

JO a lansat videoclipul noului single ”Cu un picior în rai”. Piesa este compusă de Randi (Andrei Ropcea), pentru vizual, artista colaborând cu Michael Mircea.

"Cu un picior în Rai' este noul meu single si, totodată, starea mea de spirit! :) Nu am cum să mă simt altfel, când lucrez cu oameni faini precum cei de la Famous Production, în frunte cu producătorul meu, Randi, echipa mea de suflet de la Cat Music și gașca faină de la filmările clipului, coordonata de regizorul Michael Mircea. Dar din dar se face Rai, așa că hai să dăruim piesa tuturor celor dragi inimilor noastre. Spread the #JOy!", a transmis Jo.

Energic și cald, single-ul "Cu un picior în rai" este compus și produs de Randi. O poezie vizuală despre prietenie, relaxare și distracție, videoclipul este regizat de Michael Mircea și a fost filmat la munte, în Obârșia Lotrului, alături de gașca de prieteni a lui Jo, într-un piesaj natural de poveste.

Jo a lansat în luna martie a acestui an single-ul și videoclipul "Mesajul meu", care a adunat deja peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. 2015 a fost, de asemenea, un an reușit pentru Jo, artista cucerind publicul cu piese precum "Șoapte", "Până vara viitoare" (feat Randi) și "Nimeni nu-i perfect", alături de Geørge.

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE