Urmărește-ne în Social Media

JO - Aripi

JO a lansat "Aripi", o piesă sensibilă despre o dragoste rănită. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

JO a revenit în atenția ascultătorilor cu un single fresh. "Aripi" spunea povestea unei iubiri pasionale la început, dar care a devenit doar o amintire. Piesa a fost compusă de Florian Rus și Miruna Iova, produsă de Șerban Cazan și Mihai Vasile Angus.

"Aripi" a fost lansată alături de un videoclip regizat de Quba, ce pune în imagini mesajul versurilor. Personajul lui JO este rănit de cel care i-a dat "aripi" la începutul relației.

"<<Aripi>> este una dintre primele piese pe care le-am făcut pentru albumul <<Floarea Soarelui>> ce urmează să fie lansat anul acesta. Este și una dintre piesele mele preferate de pe album. Ca în fiecare cântec de-al meu, și aici vorbesc despre o poveste reală, personală, adresându-mă copilului interior. Pentru mine nu are neapărat o însemnătate romantică, însă poate fi interpretată și așa. A fost o mare plăcere să lucrez la piesa asta alături de familia mea de la HaHaHa Production și de Florian Rus. Iar pentru clip trebuie să-i mulțumesc lui Qwba, care m-a făcut să mă simt frumoasă", a declarat JO.

JO a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie 2021, JO a lansat "Iubirea mea", apoi au urmat "Mă mai ia" (alături de JUNO), "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară". Vara trecută, JO a lansat alături de RUBY "Soare", un imn al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim. Recent, artista a colaborat cu Cabron pentru piesa "La Mal".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED