Urmărește-ne în Social Media

JO - Adio

Exact când ne pregătim să spunem "adio" verii, JO ne propune o piesă romantică intitulată chiar "Adio". Artista a lansat un single cu versuri despre acel moment când trebuie să spui rămas bun definitiv iubirilor pierdute. JO ne propune şi un videoclip cu tematica unui road movie, pe care îl puteţi viziona în articol.

JO ne învaţă cum să spunem "Adio" pe beat-urile ritmate ale noi sale piese. Videoclipul o prezintă pe artistă, care călătoreşte alături de cel drag pe drumul pierzaniei. Automobilul ajunge în apă, odată cu vechea JO, care trece într-o nouă etapă a vieţii sale. Protagonista schimbă două ţinute în clip, una casual şi una mai elegantă. Cei doi protagonişti îşi încep aventura legaţi de acelaşi palmier, prizonieri ai unei relaţii toxice. Videoclipul a fost regizat de către SAN, iar Lucas Art Film şi Cat Music au fost producătorii săi.

Director of Photography este Daniel Kosuth. Lansarea piesei "Adio" vine într-o zi specială pentru JO, care îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Artista îi îndeamnă pe cei care au inimile rănite să încerce să îşi găsească curajul de a renunţa la relaţia toxică, pentru a fi mai fericiţi mai departe. Despre noul său single tânăra a declarat următoarele:

«Adio» este o piesă care a ieșit din suflet, poate cea mai de suflet piesa a mea de până acum. Experiențele de viață prin care trecem ne schimbă, ne sensibilizează, dar cel mai important, ne inspiră la creație. Muzica mereu m-a ajutat să mă descarc, dar de data asta pot să spun că m-a eliberat. Mi-a dat aripi. Am lucrat alături de echipa mea preferată de la HaHaHa Production. Le mulțumesc din suflet lui Dorian, F3nom și Luci pentru că au înțeles exact filmul meu și m-au ajutat să îmi conturez povestea în acest cântec minunat.

Cât despre clip, JO apare în dublu rol în el şi explică acest proiect şi colaborare cu SAN:

Pentru clip am ales să lucrez cu SAN, unul dintre regizorii mei preferați, știind că nimeni altcineva n-ar fi putut să ilustreze în imagini povestea mea mai bine decât el. Am muncit mult pentru acest proiect și nu aș fi reușit niciodată să ajung la acest rezultat fără echipele mele de suflet, Cat Music și HaHaHa Production. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru că au avut încredere că povestea mea o să ajungă la sufletele multor oameni.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, piesa "Adio" are muzica semnată de Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, versurile scrise de Dorian Micu. Masterul este realizat de Florin Boka și Lucian Nagy. În această vară JO a ajuns în playlist-urile publicului cu piese precum "126" și "Noapte polară", create pentru cei care au rămas cu gândul la iubire.

PUBLICITATE
Comentarii