Urmărește-ne în Social Media

Jimmy Fallon ft. Ariana Grande & Megan Thee Stallion - It Was A… (Masked Christmas)

Jimmy Fallon a făcut echipă cu invitata sa frecventă, Ariana Grande, și cu senzația momentului, Megan Thee Stallion pentru piesa de sărbători "It Was A ... (Masked Christmas)", însoțită și de videoclipul oficial. Materialul este disponibil în articol.

Piesa a fost scrisă de Jimmy Fallon împreună cu Rami Yacoub, Ido Zmishlany și Myles William, cei doi din urmă ocupându-se și de producția cântecului. Așa cum ne-au obișnuit cei trei artiști, piesa a luat o întorsătură inedită, relatând, într-un mod amuzant, cum s-a desfășurat perioada de sărbători în ultimii doi ani, în contextul pandemiei.

Initial, anunțul acestei colaborări a fost făcut pe rețelele de socializare ale lui Jimmy Fallon, care a scris:

"Nu-mi vine să cred că scriu asta, dar voi lansa un cântec cu videoclip, împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stalion".

Videoclipul piesei îi surprinde pe cei trei în cadre specifice momentelor magice de Crăciun, de exemplu lângă brad sau pe pârtie, dar fără să lipsească și cele mai "căutate" accesorii ale momentului, precum masca de protecție sau uniforma de asistentă pe care o poartă Megan. Piesa este menită să transmită o stare de bine și să demonstreze că ne putem păstra simțului umorului și să vedem partea plină a paharului, chiar și în momente mai grele.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ariana Grande şi Kelly Clarkson au lansat o piesă de Crăciun: "Santa, Can't You Hear Me"

Sezonul de Crăciun din 2021 a început mai devreme ca oricând, odată cu lansarea primei melodii de sezon. Colegele de juriu de la The Voice, Kelly Clarkson şi Arian Grande au lansat piesa în colaborare "Santa, Can't You Hear Me". Melodia se află pe noul album al lui Kelly Clarkson, unul cu tematică de sărbători.

Publicat

pe

Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021
Ariana Grande Kelly Clarkson la The Voice 2021 │ FOTO: NBC

Pe 15 octombrie Kelly Clarkson a lansat un nou album de Crăciun, "When Christmas Comes Around", care include o colaborare cu Ariana Grande. Cele două îşi măsoară puterea vocilor pe "Santa Can't You Hear Me", care include zurgalăi, vocalize şi armonizări plăcute de voci. Kelly Clarkson nu e străină de coveruri care fac senzaţie, artista cântând o versiune senzaţională a piesei "Enjoy the Silence" de la Depeche Mode în cadrul emisiunii sale, "The Kelly Clarkson Show".

A fost cântată în cadrul segmentului Kellyoke şi respectă mesajul şi sound-ul piesei originale. Alte coveruri care s-au mai auzit în acea emisiune sunt "Drivers License" de la Olivia Rodrigo, "Boom Clap" de la Charli XCX, "Mad World" de la Tears for Fears şi "Times Like These" de la Foo Fighters. Kelly Clarkson a mai lansat un single de pe noul album de Crăciun şi în septembrie, unul cu mesaj ciudat: "Christmas Isn't Canceled (Just You)". Face aluzie la foştii săi iubiţi şi la fenomenul de "cancel culture". Artista de 39 de ani are şi o colaborare cu Chris Stapleton pe albumul nou de Crăciun. Acesta este LP-ul cu numărul 9 din cariera sa şi include 12 track-uri, plus 3 bonusuri.

Kelly s-a inspirat din experienţele sale din ultimii 2 ani şi a inclus atât coveruri după colinde, cât şi piese originale. Muziciana nu e la primul album de Crăciun, lansând şi "Wrapped in Red" în 2013. În 2019 a lansat un remake al piesei "Baby, it's Cold Outside", alături de John Legend.

Ariana Grande a anunţat la începutul lunii octombrie că va dona 5 milioane de dolari sub formă de terapie gratuită cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mentale. Ariana vine după un an de succes, lansând în 2020 albumul "Positions". A devenit şi jurat The Voice, a colaborat cu Demi Lovato şi a apărut pe un remix al hitului lui The Weeknd, "Save Your Tears".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6