Urmărește-ne în Social Media

Jimmy Fallon ft. Ariana Grande & Megan Thee Stallion - It Was A… (Masked Christmas)

Jimmy Fallon a făcut echipă cu invitata sa frecventă, Ariana Grande, și cu senzația momentului, Megan Thee Stallion pentru piesa de sărbători "It Was A ... (Masked Christmas)", însoțită și de videoclipul oficial. Materialul este disponibil în articol.

Piesa a fost scrisă de Jimmy Fallon împreună cu Rami Yacoub, Ido Zmishlany și Myles William, cei doi din urmă ocupându-se și de producția cântecului. Așa cum ne-au obișnuit cei trei artiști, piesa a luat o întorsătură inedită, relatând, într-un mod amuzant, cum s-a desfășurat perioada de sărbători în ultimii doi ani, în contextul pandemiei.

Initial, anunțul acestei colaborări a fost făcut pe rețelele de socializare ale lui Jimmy Fallon, care a scris:

"Nu-mi vine să cred că scriu asta, dar voi lansa un cântec cu videoclip, împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stalion".

Videoclipul piesei îi surprinde pe cei trei în cadre specifice momentelor magice de Crăciun, de exemplu lângă brad sau pe pârtie, dar fără să lipsească și cele mai "căutate" accesorii ale momentului, precum masca de protecție sau uniforma de asistentă pe care o poartă Megan. Piesa este menită să transmită o stare de bine și să demonstreze că ne putem păstra simțului umorului și să vedem partea plină a paharului, chiar și în momente mai grele.

PUBLICITATE
Comentarii