Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Jimi Hendrix - Lover Man

Lansarea noului album postum al lui Jimi Hendrix, ”Both Sides of the Sky”, este marcată cu un videoclip realizat pentru piesa ”Lover Man”. Clipul este regizat de John Vondracek și conține poze rare cu regretatul muzician, precum și înregistrări din concerte.
Urmărește-ne pe

O mare parte din muzica înregistrată de Hendrix în anii '60, a fost lansată pe piață post-mortem. Primul disc postum a apărut în 1971 și s-a intitulat ”The Cry of Love”. Pe acest material erau incluse piese pe care Hendrix le-a mixat cu inginerul său de sunet, Eddie Kramer. Începând cu mijlocul anilor '90, Kramer și cei care dețineau drepturile de autor asupra muzicii lui Hendrix au tot căutat în arhive după diverse ”comori” neîmpărtășite încă publicului.

Rezultatul acestor căutări a fost o serie de 3 compilații. Prima din serie a fost lansată în 2010 și s-a intitulat ”Valleys of Neptune”. Ea a fost urmată 3 ani mai târziu de discul ”People, Hell and Angels”.

Ultimul volum din această trilogie se numește ”Both Sides of the Sky” și este un album care surprinde schimbările prin care a trecut Hendrix în perioada 1968 - 1970. În acești ani, chitaristul a încercat mai multe configurații de trupă, schimbând constant grupul de muzicieni cu care colabora.

Both Sides of the Sky” este lansat astăzi, pe 9 martie, și include piesa "Lover Man". Melodia a fost înregistrată la Record Plant din New York, în decembrie 1969, și a fost produsă de Eddie Kramer. Hendrix cânta atunci cu Miles și Cox, împărtășind cu toții aceeași pasiune pentru muzica blues.

Citește mai multe despre Jimi Hendrix
Videoclipuri cu Jimi Hendrix
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE