Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Jianu feat. Bean MC - Frații mei

După colaborări de succes cu F.Charm și Rashid, Jianu revine cu o piesă înregistrată împreună cu Bean MC. Noul featuring se numește ”Frații mei” și este extras de pe albumul ”În lina întâi”.

”Mulțumesc tuturor fraților mei care sunt alături de mine și mă susțin necondiționat! Vă iubesc !”, a transmis Jianu, invitându-și fanii să-i urmărească noul videoclip.

Piesa ”Frații mei” are textul semnat de Jianu și Bean MC. Instrumentalul este realizat de Criminalle și MdBeatz, mixul de Boier Bibescu și masterul de Bunicu' Magic. Melodia a fost înregistrată la Big Up Music, iar clipul a fost regizat și montat de Alex Tuturescu.

Frații mei” este cel de-al 2-lea extras de pe albumul ”În lina întâi”, pe care Jianu îl va lansa în curând.

Bean MC va putea fi văzut live alături de Subcarpați în concertul tradițional de 1 decembrie. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane.

Subcarpati e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bean MCJianu
Videoclipuri cu Bean MCJianu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE