Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Jianu feat. Bean MC - Frații mei

După colaborări de succes cu F.Charm și Rashid, Jianu revine cu o piesă înregistrată împreună cu Bean MC. Noul featuring se numește ”Frații mei” și este extras de pe albumul ”În lina întâi”.

”Mulțumesc tuturor fraților mei care sunt alături de mine și mă susțin necondiționat! Vă iubesc !”, a transmis Jianu, invitându-și fanii să-i urmărească noul videoclip.

Piesa ”Frații mei” are textul semnat de Jianu și Bean MC. Instrumentalul este realizat de Criminalle și MdBeatz, mixul de Boier Bibescu și masterul de Bunicu' Magic. Melodia a fost înregistrată la Big Up Music, iar clipul a fost regizat și montat de Alex Tuturescu.

Frații mei” este cel de-al 2-lea extras de pe albumul ”În lina întâi”, pe care Jianu îl va lansa în curând.

Bean MC va putea fi văzut live alături de Subcarpați în concertul tradițional de 1 decembrie. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane.

Subcarpati e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bean MCJianu
Videoclipuri cu Bean MCJianu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE