Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Jewel - Pretty Faced Fool

Artista americană de muzică pop, folk și country Jewel a lansat o nouă piesă, intitulată ”Pretty Faced Fool”. Melodia este acompaniată de un videoclip simplu, filmat în studioul de înregistrări.
Urmărește-ne pe

Pretty Faced Fool” este noua piesă pe care Jewel o prezintă fanilor săi. Emoționanta baladă o readuce pe artistă la rădăcinile sale folk, un stil muzical cu care a cucerit publicul în urmă cu mai bine de 20 de ani, când lansa albumul de debut ”Pieces of You”. Noul material discografic, gândit ca o continuare a acelui prim album, se intitulează sugestiv ”Picking Up the Pieces” și include 14 piese produse chiar de artistă.

Abordând de-a lungul carierei o varietate largă de stiluri, de la pop și pop-rock la folk și country, Jewel mărturisește că în prezent se simte cel mai bine în pielea sa, regăsind genul muzical care i se potrivește cel mai bine.

"Cred că asta este cea mai bună ”casă” pentru mine. Posturile de radio care difuzează country s-au schimbat. Multe s-au schimbat. Asta face ca muzica să fie interesantă - nu e un lucru rău. E fascinant, totuși, să privești înapoi, la istoria muzicii rock & roll, și să compari ce a fost cu ceea ce este acum. Totul s-a schimbat. Și eu m-am schimbat...dar simt că sunt în locul potrivit pentru mine în acest moment", a povestit Jewel într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

La 41 de ani, Jewel are în palmares 4 nominalizări la Grammy și peste 27 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Artista a cochetat și cu actoria, jucând în ”Ride with the Devil” (1999) și ”Ring of Fire” (2012).

Citește mai multe despre Jewel
Videoclipuri cu Jewel
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE