BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Jessie Ware - Selfish Love

Jessie Ware captivează publicul cu o poveste de dragoste intensă și surprinzătoare. Noul videoclip al artistei nuanțează piesa "Selfish Love", amplificând dramatismul versurilor printr-o intrigă de film thriller. Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Ryan Tedder, de la OneRepublic.

”Sunt foarte entuziasmată să vă prezint videoclipul oficial al piesei ”Selfish Love”, regizat de Tom Beard și gândit ca o prefață a clipului ”Midnight”. M-am distrat de minune la filmările ambelor videoclipuri”, a mărturisit Jessie Ware pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”Selfish Love” poartă semnătura artistei, Ryan Tedder putând fi ascultat la chitară. Sound-ul dulce al melodiei, ce poartă ascultătorul către peisaje exotice, de vacanță, este piperat cu suspansul unui videoclip cu intrigă de thriller.

Noul single va fi inclus pe cel de-al 3-lea album de studio al artistei, așteptat pe piață anul acesta. Pentru aceste material, Jessie Ware a colaborat cu vechii ei prieteni, Benny Blanco și Ed Sheeran, dar și cu câteva nume noi, precum Julia Michaels, Francis and The Lights și Cashmere Cat.

”Am scris împreună cu mulți și diferiți colaboratori, dar cred că ceea ce menține totul legat este vocea mea și stilul de a povesti. E un album destul de personal, ceea ce nu am realizat inițial (în timp ce scriam). Credeam că doar compun piese, dar s-a transformat într-un disc dedicat soțului și copilului meu.  Au fost câtiva ani frenetici, și simt că acest album este reprezentativ pentru aceste suișuri și coborâșuri, pentru momentele de îngrijorare, dar și momentele frumoase”, a detaliat Jessie Ware într-un interviu acordat publicției The Fader.

 

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE