Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Jessie Ware - Selfish Love

Jessie Ware captivează publicul cu o poveste de dragoste intensă și surprinzătoare. Noul videoclip al artistei nuanțează piesa "Selfish Love", amplificând dramatismul versurilor printr-o intrigă de film thriller. Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Ryan Tedder, de la OneRepublic.

”Sunt foarte entuziasmată să vă prezint videoclipul oficial al piesei ”Selfish Love”, regizat de Tom Beard și gândit ca o prefață a clipului ”Midnight”. M-am distrat de minune la filmările ambelor videoclipuri”, a mărturisit Jessie Ware pe pagina sa de Facebook.

Piesa ”Selfish Love” poartă semnătura artistei, Ryan Tedder putând fi ascultat la chitară. Sound-ul dulce al melodiei, ce poartă ascultătorul către peisaje exotice, de vacanță, este piperat cu suspansul unui videoclip cu intrigă de thriller.

Noul single va fi inclus pe cel de-al 3-lea album de studio al artistei, așteptat pe piață anul acesta. Pentru aceste material, Jessie Ware a colaborat cu vechii ei prieteni, Benny Blanco și Ed Sheeran, dar și cu câteva nume noi, precum Julia Michaels, Francis and The Lights și Cashmere Cat.

”Am scris împreună cu mulți și diferiți colaboratori, dar cred că ceea ce menține totul legat este vocea mea și stilul de a povesti. E un album destul de personal, ceea ce nu am realizat inițial (în timp ce scriam). Credeam că doar compun piese, dar s-a transformat într-un disc dedicat soțului și copilului meu.  Au fost câtiva ani frenetici, și simt că acest album este reprezentativ pentru aceste suișuri și coborâșuri, pentru momentele de îngrijorare, dar și momentele frumoase”, a detaliat Jessie Ware într-un interviu acordat publicției The Fader.

 

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE