Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Jessie Ware - Remember Where You Are (Short Film)

Jessie Ware a lansat videoclipul piesei "Remember Where You Are", în care o putem vedea pe actrița britanică Gemma Arterton. Materialul este disponibil în articol.

"Remember Where You Are" a fost compus de Jassie Ware împreună cu producătorii și compozitorii Shungudzo, Danny Parker și James Ford. Cântecul este un memento al ideii că lucrurile vor intra pe un făgaș normal în ciuda unui context haotic. Artista de 36 de ani a declarat pentru Apple Music că "Remember Where You Are" este una dintre cele mai bune piese pe care le-a scris vreodată.

Melodia se găsește pe albumul "What's Your Pleasure?", lansat pe 26 iunie 2020. Discul a debutat pe cea de-a treia poziție în topul albumelor din UK. Pentru realizarea lui, Jessie Ware a colaborat cu o echipă formată din James Ford, Shungudzo, Danny Parker, Kindness, Coffee Jr, METRONOMY, Benji B , Midland, Matty și Morgan Geist.

Acum, a venit momentul ca această piesă să beneficieze de un videoclip pe măsură. Astfel, Jessie s-a gândit ca distribuția clipului să o aibă pe Gemma Arterton, actrița cu care Ware a fost confundată de multe ori. Mai mult, Arterton a și produs videoclipul alături de Jessica Malik și Jessica Parker. Regia a fost realizată de Dominic Savage.

Tracklist "What's Your Pleasure?":

 1. Spotlight
 2. What's Your Pleasure?
 3. Ooh La La
 4. Soul Control
 5. Save a Kiss
 6. Adore You
 7. In Your Eyes
 8. Step Into My Life
 9. Read My Lips
 10. Mirage (Don't Stop
 11. The Kill
 12. Remember Where You Are

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE