Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor premiilor Emmy 2020 Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER

Videoclip oficial: Jessie Ware - Midnight

După ce a declarat în ultimul interviu că lucrează la un album nou, Jessie Ware a lansat videoclipul oficial al piesei "Midnight". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Jessie Ware a revenit cu videoclipul oficial al noului single, "Midnight". Filmările au avut loc îm Spania, în Mallorca, sub direcția regizorală a lui Tom Beard. Producția este realizată de Prettybird.

"Am filmat de la 1 noaptea până când a răsărit soarele, iar filmările au fost cu adevărat fun!" - a declarat artista.

Piesa a fost cântată pentru prima oară, live, la BBC Radio. Jessie Ware le-a acordat acestora un interviu în care a declarat că urmează să lanseze curând cel de-al treilea album. Va include piese în colaborare cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran.

Odată cu videoclipul, artista le-a transmis fanilor, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, să fie cu ochii pe ea fiindcă urmează și o continuare a videoclipului. Sau mai bine spun, "Midnight", este "povestea dinaintea poveștii" albumului. Suntem nerabdători să aflăm cum se va numi acest material discografic și ce surprize ne mai pregătește Jessie Ware.

De asemenea, artista a acordat un interviu publicației Fader, în care a vorbit despre inspirația din spatele următoarelor piese, dar și despre regăsirea stilului muzical și autenticitate.

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE