Urmărește-ne în Social Media

Jessie Ware - Midnight

După ce a declarat în ultimul interviu că lucrează la un album nou, Jessie Ware a lansat videoclipul oficial al piesei "Midnight". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Jessie Ware a revenit cu videoclipul oficial al noului single, "Midnight". Filmările au avut loc îm Spania, în Mallorca, sub direcția regizorală a lui Tom Beard. Producția este realizată de Prettybird.

"Am filmat de la 1 noaptea până când a răsărit soarele, iar filmările au fost cu adevărat fun!" - a declarat artista.

Piesa a fost cântată pentru prima oară, live, la BBC Radio. Jessie Ware le-a acordat acestora un interviu în care a declarat că urmează să lanseze curând cel de-al treilea album. Va include piese în colaborare cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran.

Odată cu videoclipul, artista le-a transmis fanilor, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, să fie cu ochii pe ea fiindcă urmează și o continuare a videoclipului. Sau mai bine spun, "Midnight", este "povestea dinaintea poveștii" albumului. Suntem nerabdători să aflăm cum se va numi acest material discografic și ce surprize ne mai pregătește Jessie Ware.

De asemenea, artista a acordat un interviu publicației Fader, în care a vorbit despre inspirația din spatele următoarelor piese, dar și despre regăsirea stilului muzical și autenticitate.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a artistei britanice Jessie Ware, "Free Yourself" - AUDIO

Jessie Ware a lansat single-ul "Free Yourself", o piesă disco alimentată de adrenalină. Artista londoneză ne invită pe ringul de dans, pentru a da frâu liber trăirilor noastre interioare.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: Universal Music

Noua piesă "Free Yourself" este compusă de Jessie Ware împreună cu Coffee Clarence JR și legendarul producător britanic Stuart Price. Melodia oferă o primă idee asupra celui de-al cincilea album al artistei britanice.

Jessie Ware: "Bucură-te de tine, eliberează-te!"

""Free Yourself" este începutul unei noi ere pentru mine. Sunt atât de încântată că oamenii o să poată asculta acest cântec spre sfârșitul verii; să poată dansa, să nu simtă inhibiții și să fie fericiți, așa cum m-am simțit și eu recent, având din nou posibilitatea de a merge în turneu și de a cânta. Bucură-te de tine, eliberează-te!", ne îndeamnă Jessie.

AUDIO: Jessie Ware - "Free Yourself"

Jessie Ware a reluat spectacolele reprogramate din cadrul turneului "What's Your Pleasure?", cântând la Glastonbury's Park și Primavera Sound. În cea de-a doua parte a anului, Jessie Ware îl va însoți pe Harry Styles în turneul "Love on Tour" pentru 5 întâlniri la centrul United din Chicago. În timpul finalizării turneului reprogramat, Jessie se va întoarce în studio pentru a-și termina cel de-al cincilea album de studio.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize. Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", și "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Jessie Ware va concerta pe domeniul Palatului Mogoșoaia, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Fall in Love. Găsiți mai multe detalii aici.

Citește în continuare