Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Jessie Ware - Midnight

După ce a declarat în ultimul interviu că lucrează la un album nou, Jessie Ware a lansat videoclipul oficial al piesei "Midnight". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Jessie Ware a revenit cu videoclipul oficial al noului single, "Midnight". Filmările au avut loc îm Spania, în Mallorca, sub direcția regizorală a lui Tom Beard. Producția este realizată de Prettybird.

"Am filmat de la 1 noaptea până când a răsărit soarele, iar filmările au fost cu adevărat fun!" - a declarat artista.

Piesa a fost cântată pentru prima oară, live, la BBC Radio. Jessie Ware le-a acordat acestora un interviu în care a declarat că urmează să lanseze curând cel de-al treilea album. Va include piese în colaborare cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran.

Odată cu videoclipul, artista le-a transmis fanilor, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, să fie cu ochii pe ea fiindcă urmează și o continuare a videoclipului. Sau mai bine spun, "Midnight", este "povestea dinaintea poveștii" albumului. Suntem nerabdători să aflăm cum se va numi acest material discografic și ce surprize ne mai pregătește Jessie Ware.

De asemenea, artista a acordat un interviu publicației Fader, în care a vorbit despre inspirația din spatele următoarelor piese, dar și despre regăsirea stilului muzical și autenticitate.

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE