Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Jessie Ware - Midnight

După ce a declarat în ultimul interviu că lucrează la un album nou, Jessie Ware a lansat videoclipul oficial al piesei "Midnight". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Jessie Ware a revenit cu videoclipul oficial al noului single, "Midnight". Filmările au avut loc îm Spania, în Mallorca, sub direcția regizorală a lui Tom Beard. Producția este realizată de Prettybird.

"Am filmat de la 1 noaptea până când a răsărit soarele, iar filmările au fost cu adevărat fun!" - a declarat artista.

Piesa a fost cântată pentru prima oară, live, la BBC Radio. Jessie Ware le-a acordat acestora un interviu în care a declarat că urmează să lanseze curând cel de-al treilea album. Va include piese în colaborare cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran.

Odată cu videoclipul, artista le-a transmis fanilor, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, să fie cu ochii pe ea fiindcă urmează și o continuare a videoclipului. Sau mai bine spun, "Midnight", este "povestea dinaintea poveștii" albumului. Suntem nerabdători să aflăm cum se va numi acest material discografic și ce surprize ne mai pregătește Jessie Ware.

De asemenea, artista a acordat un interviu publicației Fader, în care a vorbit despre inspirația din spatele următoarelor piese, dar și despre regăsirea stilului muzical și autenticitate.

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE