Urmărește-ne în Social Media

Jessie Ware - Hot N Heavy (Visualiser)

Jessie Ware a lansat "Hot N' Heavy", o piesă ce va fi inclusă pe varianta deluxe a albumului "What' Your Pleasure". Te invităm să o asculți în articol.

Continuând șirul lansărilor din ultimul an, Jessie Ware a lansat un nou single, coprodus de SG Lewis, "Hot N Heavy", o piesă de dans captivantă și plină de suflet. Piesa vine direct din "What's Your Pleasure? Platinum Pleasure Edition", material care va fi lansat pe 11 iunie.

Piesa aduce înapoi energia electrizantă dancehall, care a fost atât de îndrăgită pe cele mai recente single-uri ale artistei. Piesa este scrisă de Jessie Ware, Shungudzo Kuyimba, Model Child (Danny Parker) și SG Lewis. "Hot N Heavy" aduce influențe familiare ale muzicii electronice din anii '80 și sensibilitățile moderne care fac muzica lui Jessie atât de memorabilă. Acest lucru, împreună cu vocea ei cu adevărat remarcabilă și versurile impecabile, fac din "Hot N Heavy" coloana sonoră a acestei veri.

Tracklist "What's Your Pleasure? Platinum Pleasure Edition"

 1. Spotlight
 2. What's Your Pleasure?
 3. Ooh La La
 4. Soul Control
 5.  Save A Kiss
 6. Adore You
 7. In Your Eyes
 8. Step Into My Life
 9. Read My Lips
 10. Mirage (Don't Stop)
 11. The Kill
 12. Remember Where You Are
 13. Please
 14. Impossible
 15. Eyes Closed
 16. Overtime
 17. Hot N Heavy
 18. Pale Blue Light
 19. 0208 (feat. Kindness)
 20. Adore You (Endless Remix)

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a artistei britanice Jessie Ware, "Free Yourself" - AUDIO

Jessie Ware a lansat single-ul "Free Yourself", o piesă disco alimentată de adrenalină. Artista londoneză de invită pe ringul de dans, pentru a da frâu liber trăirilor noastre interioare.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: Universal Music

Noua piesă "Free Yourself" este compusă de Jessie Ware împreună cu Coffee Clarence JR și legendarul producător britanic Stuart Price. Melodia oferă o primă idee asupra celui de-al cincilea album al artistei britanice.

Jessie Ware: "Bucură-te de tine, eliberează-te!"

""Free Yourself" este începutul unei noi ere pentru mine. Sunt atât de încântată că oamenii o să poată asculta acest cântec spre sfârșitul verii; să poată dansa, să nu simtă inhibiții și să fie fericiți, așa cum m-am simțit și eu recent, având din nou posibilitatea de a merge în turneu și de a cânta. Bucură-te de tine, eliberează-te!", ne îndeamnă Jessie.

AUDIO: Jessie Ware - "Free Yourself"

Jessie Ware a reluat spectacolele reprogramate din cadrul turneului "What's Your Pleasure?", cântând la Glastonbury's Park și Primavera Sound. În cea de-a doua parte a anului, Jessie Ware îl va însoți pe Harry Styles în turneul "Love on Tour" pentru 5 întâlniri la centrul United din Chicago. În timpul finalizării turneului reprogramat, Jessie se va întoarce în studio pentru a-și termina cel de-al cincilea album de studio.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize. Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", și "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Jessie Ware va concerta pe domeniul Palatului Mogoșoaia, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Fall in Love. Găsiți mai multe detalii aici.

Citește în continuare