Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Jessie Ware - Alone

Jessie Ware a lansat videoclipul noului single ”Alone”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 3-lea album de studio al artistei britanice, ”Glasshouse”.

"Sunt foarte bucuroasă că am lucrat cu Kid Harpoon pentru piesa asta (”Alone”). Este o melodie despre dorința de a-ți petrece cât mai mult timp cu persoana iubită și de a simți că și partenerul tău își dorește același lucru", a detaliat Jessie Ware într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1.

Noul single ”Alone” este inclus pe cel de-al 3-lea album de studio al artistei, ”Glasshouse”, ce va fi lansat pe 20 octombrie. Pentru acest material, Jessie Ware a colaborat cu vechii ei prieteni, Benny Blanco și Ed Sheeran, dar și cu câteva nume noi, precum Julia Michaels, Francis and The Lights și Cashmere Cat.

”Am scris împreună cu mulți și diferiți colaboratori, dar cred că ceea ce menține totul legat este vocea mea și stilul de a povesti. E un album destul de personal, ceea ce nu am realizat inițial (în timp ce scriam). Credeam că doar compun piese, dar s-a transformat într-un disc dedicat soțului și copilului meu.  Au fost câtiva ani frenetici, și simt că acest album este reprezentativ pentru aceste suișuri și coborâșuri, pentru momentele de îngrijorare, dar și momentele frumoase”, a detaliat Jessie Ware într-un interviu acordat publicției The Fader.

Tracklist ”Glasshouse” - Jessie Ware:

 1. "Midnight"
 2. "Thinking About You"
 3. "Stay Awake, Wait for Me"
 4. "Your Domino"
 5. "Alone"
 6. "Selfish Love"
 7. "First Time"
 8. "Hearts"
 9. "Slow Me Down"
 10. "Finish What We Started"
 11. "Last of the True Believers" (featuring Paul Buchanan)
 12. "Sam"

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE