Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Jessie Ware - Alone

Jessie Ware a lansat videoclipul noului single ”Alone”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 3-lea album de studio al artistei britanice, ”Glasshouse”.
Urmărește-ne pe

"Sunt foarte bucuroasă că am lucrat cu Kid Harpoon pentru piesa asta (”Alone”). Este o melodie despre dorința de a-ți petrece cât mai mult timp cu persoana iubită și de a simți că și partenerul tău își dorește același lucru", a detaliat Jessie Ware într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1.

Noul single ”Alone” este inclus pe cel de-al 3-lea album de studio al artistei, ”Glasshouse”, ce va fi lansat pe 20 octombrie. Pentru acest material, Jessie Ware a colaborat cu vechii ei prieteni, Benny Blanco și Ed Sheeran, dar și cu câteva nume noi, precum Julia Michaels, Francis and The Lights și Cashmere Cat.

”Am scris împreună cu mulți și diferiți colaboratori, dar cred că ceea ce menține totul legat este vocea mea și stilul de a povesti. E un album destul de personal, ceea ce nu am realizat inițial (în timp ce scriam). Credeam că doar compun piese, dar s-a transformat într-un disc dedicat soțului și copilului meu.  Au fost câtiva ani frenetici, și simt că acest album este reprezentativ pentru aceste suișuri și coborâșuri, pentru momentele de îngrijorare, dar și momentele frumoase”, a detaliat Jessie Ware într-un interviu acordat publicției The Fader.

Tracklist ”Glasshouse” - Jessie Ware:

 1. "Midnight"
 2. "Thinking About You"
 3. "Stay Awake, Wait for Me"
 4. "Your Domino"
 5. "Alone"
 6. "Selfish Love"
 7. "First Time"
 8. "Hearts"
 9. "Slow Me Down"
 10. "Finish What We Started"
 11. "Last of the True Believers" (featuring Paul Buchanan)
 12. "Sam"

Citește mai multe despre Jessie Ware
Videoclipuri cu Jessie Ware
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE