Urmărește-ne în Social Media

Jessie Reyez - Mutual Friend

Cântăreața Jessie Reyez a lansat piesa "Mutual Friend", ce beneficiază de un videoclip regizat de Peter Huang. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Jessie Reyez le prezintă ascultătorilor melodia "Mutual Friend", pe care a prezentat-o live in cadrul show-ului TV "Jimmy Kimmel Live!". Totodată, artista a dezvăluit și videoclipul oficial.

"Prietenul meu m-a sunat să vorbim și să-mi transmită un mesaj de la fostul meu (de parcă am fi fost in școala sau ceva de genul asta). M-am supărat tare, am mers la studio, am comandat Uber Eats, Rykeys a cântat un beat și apoi a ieșit <<Mutual Friend>>, a declarat Jessie.

Noul single vine după ce în luna iunie Jessie a lansat piesa "Fraud". Ambele melodii sunt programate să apară pe viitorul album al artistei, care va fi lansat prin FMLY/Island Records. Reyez a lansat albumul de debut - "Before Love Came to Kill Us" - în martie 2020. La mai puțin de două săptămâni, a apărut ediția de lux și a avut trei cântece suplimentare.

La sfârșitul anului 2020, Reyez a primit premiul American Express Impact la Billboard Women in Music 2020. Mai mult, discul "Before Love Came to Kill Us" a fost lăudat de Rated R&B, apărând pe lista albumelor de la sfârșitul anului pe locul 19.

PUBLICITATE
Comentarii